تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
۴۵۰ گرم سبزیجات منجمد (سیبزمینی، هویج، پیاز و کرفس)
۱، ۳/۴ پیمانه گرم آب گوشت
یک قاشق چایخوری مریمگلی تازه خرد شده
دو پیمانه مرغ پخته و خرد شده
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری جوزهندی
یک عدد سیب پخته خرد شده
دو قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، سبزیجات، آبگوشت و یک قاشق چایخوری مریمگلی را با هم مخلوط کنید. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. سپس آن را ۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید. مرغ را اضافه کنید، در کاسه را ببندید و ۴ تا ۶ دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراک گرم و سبزیجات نرم شوند.
۲- در یک کاسه کوچک فلفل و جوزهندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- خوراک به دست آمده را داخل ظرف سوفله (ظرف نشکن و گود) بریزید، روی آن سیب پخته بگذارید و در صورت تمایل، برگهای تازه مریمگلی قرار دهید. کره آب شده را روی آنها بریزید و در آخر مخلوط جوز هندی را روی مایه بپاشید.
۴- بدون در به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا سیبها طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
کالری: ۲۹۷
چربی: ۱۲ گرم
کلسترول: ۷۱ میلیگرم
کربوهیدرات: ۲۳ گرم
فیبر: ۳ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۲۴ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0