کد خبر : 74430
تاریخ انتشار : شنبه 20 ژانویه 2018 - 10:40
-

این سبزیجات را هیچگاه فریز نکنید

این سبزیجات را هیچگاه فریز نکنید

به گزارش قائم آنلاین، این روز‌ها در فریزر خانه‌ها انواع سبزیجات فریز شده را مشاهده می‌کنید که در بعضی موارد هم کاملا تغییر در آنها را مشاهده می‌کنید. مجید حسن قمی متخصص تغذیه گفت: بهترین روش مصرف سبزیجات، استفاده از آنها به شکل تازه است و توصیه می‌شود که حتی الامکان آنها را به شکل

به گزارش قائم آنلاین، این روز‌ها در فریزر خانه‌ها انواع سبزیجات فریز شده را مشاهده می‌کنید که در بعضی موارد هم کاملا تغییر در آنها را مشاهده می‌کنید.

مجید حسن قمی متخصص تغذیه گفت: بهترین روش مصرف سبزیجات، استفاده از آنها به شکل تازه است و توصیه می‌شود که حتی الامکان آنها را به شکل تازه مصرف کنید.

وی افزود: بهترین درجه فر‌یز کردن سبزیجات بین هیجده تا بیست درجه سانتی گر‌اد است.

سبزیجاتی‌ مثل پیاز، سیر، نخود فرنگی و باقلا جزء سبزیجاتی‌ هستند که این روز‌ها اکثرا در فریزر‌ها یافت می‌شود.

این متخصص تغذیه اذعان داشت: سبزیجاتی‌ مثل سیب زمینی و گوجه فرنگی به علت دارا بودن بافت نشاسته‌ای اگر درون یخچال فریزر نگهداری شوند و این مدت کمی به طول بیانجامد طعم واقعی خود را از دست می‌دهند همچنین سبزیجات پخته مثل قورمه سبزی و اسفناج اگر اول تفت داده شوند ویتامین‌ها را بهتر در خود نگه می‌دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × 5 =