مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی:
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر یا ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
تخم خرفه ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوی
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس
طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0