کد خبر : 75471
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 ژانویه 2018 - 19:02
-

مالکیت نساجی قائم‌شهر باید هرچه زودتر مشخص شود/۲۰۳ کارگر کارخانه نساجی منتظر تصمیم درست مسئولان شهری

مالکیت نساجی قائم‌شهر باید هرچه زودتر مشخص شود/۲۰۳ کارگر کارخانه نساجی منتظر تصمیم درست مسئولان شهری

به گزارش قائم آنلاین، محمدعلی اعلایی عصر امروز در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران قائم‎شهری در مورد وضعیت نساجی قائم‎شهر، اظهار کرد: وضعیت کنونی شهرستان قائم‎شهر نشان از این است که قرار نیست اتفاقات خوبی در این شهر رخ دهد و اوضاع مبهم و پیچیده نساجی همچنان گریبان‌گیر قائم‎شهر شده است. وی افزود: در

به گزارش قائم آنلاین، محمدعلی اعلایی عصر امروز در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران قائم‎شهری در مورد وضعیت نساجی قائم‎شهر، اظهار کرد: وضعیت کنونی شهرستان قائم‎شهر نشان از این است که قرار نیست اتفاقات خوبی در این شهر رخ دهد و اوضاع مبهم و پیچیده نساجی همچنان گریبان‌گیر قائم‎شهر شده است.

وی افزود: در مورد کارخانه نساجی شماره یک باید با تدبیر درست و استفاده از شرایط موجود استان و توان مسئولان استانی و کشوری بدنبال راه حل اجرایی برای رفع معضل موجود کارخانه اقدام کرد.

مدیرعامل کارخانه نساجی قائم‎شهر با اشاره به اینکه مالک کارخانه مشخص نیست و مالکیت همچون کلاف سردرگم شده است، بیان کرد: مالکیت بین شهرداری قائم‎شهر، سازمان ایدرو و یا سازمان خصوصی سازی کشور سردرگم شده است درحالیکه طبق قانون، مالکیت برای شهرداری قائم‎شهر بوده ولی شهرداری بدنبال فسخ قرارداد است که باعث شده اهداف مدیریتی کارخانه گم شود و کارگران در این ایام دغدغه آینده خود را داشته باشند.

این مسوول خاطرنشان کرد: اکنون بهترین زمان برای خرید مواد اولیه و فروش محصولات است تا بتوانیم درآمد داشته باشیم و همچنین در پایان سال قرار داریم و باید برای پرداخت حقوق و مزایا کارگران شرایط را فراهم کنیم و به فکر این عزیزان باشیم.

اعلایی در ادامه تصریح کرد: برای خرید مواد اولیه به سرمایه در گردش نیاز داریم و باتوجه به عدم نقدینگی و بدلیل مطالبات به تاجران پنبه، نمی‌توانیم مواد اولیه خریداری کنیم که باید مسئولان جهت جذب سرمایه در گردش به کارخانه کمک کنند.

وی با بیان اینکه در تاریخ ۱۰ آبان ۹۶ مصوبه‌ای برای پرداخت مبلغ دو میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به کارخانه تصویب شد، اظهار کرد: این مصوبه در محل وزارت صنعت معدن تجارت و با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و معاون وزیر نوشته شد که بانک ملی باید مبلغ دو میلیارد تومان بصورت تسهیلات در گردش به کارخانه پرداخت کند که با پیگیری‌های متعدد و ارسال نامه به استاندار و رییس بانک ملی مازندران همچنان این اتفاق نیفتاده و این مصوبه عملی نشده است.

مدیرعامل کارخانه نساجی قائم‎شهر بیان کرد: این مبلغ باید هرچه زودتر به کارخانه نساجی تزریق شود تا بتوان کارها و مشکلات فعلی را رفع کرد و پرداخت این تسهیلات کمک بزرگی برای احیای چندماهه این کارخانه خواهد شد تا با خرید مواد اولیه و پرداخت برخی از مطالبات کارگران و نهادها برخی از مشکلات رفع شود.

این مسوول خاطرنشان کرد: اعضای شورای شهر قائم‌شهر، فرماندار و دو نماینده مجلس کمک‌های زیادی برای احیای این کارخانه انجام دادند که متاسفانه تاکنون اقدام مثبتی رخ نداده و همچنین این کارخانه با مشکلات و بدهی‌های زیادی روبه‌رو است.

اعلایی به ماشین آلات فرسوده کارخانه نساجی شماره یک اشاره کرد و گفت: ماشین آلات واحدهای تولیدی این کارخانه برخلاف نساجی مازندران فرسوده است، هرچند که ۲۰ سال از بازسازی آن نمی‎گذرد ولی اکنون این ماشین آلات وضعیت اسفباری دارند و نیاز به نوسازی و خرید ماشین آلات جدید است.

وی در ادامه تصریح کرد: وضعیت مالکیت نساجی باید هرچه زودتر مشخص شود تا شان و منزلت کارگران حفظ شود و در این ایام از سال، دلهره در بین آن‌ها ایجاد نشود که این بلاتکلیفی تنها به کارخانه ضرر خواهد زد و بدهکاری‎های کارخانه نیز هر روز بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل کارخانه نساجی با اشاره به اینکه تعداد ۲۰۳ کارگر در این کارخانه مشغول به کار هستند بیان کرد: این کارخانه را می‎توان دوباره احیا کرد و از این فضای موجود بعنوان یک نوستالژی بزرگ برای شهر نیز بهره‌برداری کرد ولی باید فعل خواستن برای مسئولان صرف شود تا بتوان با کمک همدیگر این کارخانه را دوباره احیا و طلب ۴۴ میلیارد تومانی آن را نیز پرداخت کنیم.

این مسوول ادامه داد: گزینه‌های زیادی برای احیای کارخانه نساجی شماره یک وجود دارد که می‌توان با مشخص شدن اهداف توسط مالک به آن رسید و از آن بهره‎برداری کرد اما اینکه تنها بخواهیم به فکر فسخ قرارداد باشیم کمکی به پیشرفت کارخانه و کارگران نخواهیم کرد.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 − 2 =