کد خبر : 75721
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 ژانویه 2018 - 8:40
-

سنگ کلیه‌تان را اینگونه درمان کنید

سنگ کلیه‌تان را اینگونه درمان کنید

به گزارش قائم آنلاین، سلمان اسلامی در مورد درمان سنگ کلیه اظهارداشت: در برخی از موارد سنگ‌های کلیه و مجرای ادرار امکان درمان با سنگ‌شکنی برای آن‌ها وجود ندارد و در سنگ‌های بزرگ‌تر از ۲ سانتی‌متر، متعدد و یا بیش از حد منسجم، امکان درمان با سنگ‌شکنی از طریق شاک‌ویو (ESWL) یا اورتروسکوپی وجود ندارد.

به گزارش قائم آنلاین، سلمان اسلامی در مورد درمان سنگ کلیه اظهارداشت: در برخی از موارد سنگ‌های کلیه و مجرای ادرار امکان درمان با سنگ‌شکنی برای آن‌ها وجود ندارد و در سنگ‌های بزرگ‌تر از ۲ سانتی‌متر، متعدد و یا بیش از حد منسجم، امکان درمان با سنگ‌شکنی از طریق شاک‌ویو (ESWL) یا اورتروسکوپی وجود ندارد. در ادامه این مطلب را به نقل از فارس می‌خوانید.

سنگ کلیه‌تان را اینگونه درمان کنید

وی اضافه کرد: در این موارد برای درمان کلیه درد می‌توان سنگ‌های کلیه را با روشی کم تهاجمی به نام PCNL یا جراحی بسته سنگ کلیه، از کلیه استخراج کرد.

عضو انجمن اورولوژی ایران و اروپا گفت: روش جراحی بسته برای درمان سنگ‌های کلیه‌ای در مواردی کاربرد دارد که سنگ دارای قطر بیش از ۲ سانتی‌متر باشد، به دنبال عفونت کلیه ایجاد شده باشد، جریان ادرار را مسدود کند و یا با روش ESWL (سنگ‌شکنی بیرونی) شکسته نشده‌اند.

اسلامی در مورد مهم‌ترین مزیت روش جراحی بسته (PCNL) بر سایر روش‌های درمان سنگ کلیه گفت:سنگ‌شکنی از طریق شاک‌ویو (ESWL) یا اورتروسکوپی این است که در این روش برای خارج کردن و از بین بردن سنگ‌های کلیه بزرگ و سخت، از شیوه‌ای کم‌تهاجمی و ایمن استفاده می‌شود. جراحی تنها در یک مرحله صورت می‌گیرد در حالی که در سایر روش‌ها ممکن است نیاز به تکرار درمان باشد.

وی در خصوص شناسایی بیمارانی که کاندید عمل جراحی بسته سنگ‌شکنی هستند گفت: پزشک با بررسی تصاویر رادیوگرافی و عکس‌برداری لازم (تصاویر اشعه ایکس، KYB، سونوگراف، سی تی اسکن یا ام آر آی)، همراه با نتایج آزمایشات، لزوم انجام این روش را تشخیص می‌دهد.

اسلامی تصریح کرد: بسیار مهم است که قبل از انجام جراحی روش جراحی بسته، هیچ عفونتی در ادرار نباشد؛ بنابراین اگر به داشتن عفونت مجرای ادرار مشکوک هستید، سوزش ادرار، خون در ادرار، بی‌اختیاری یا احساس اضطرار برای ادرار کردن، یا تکرر ادرار دارید، حتماً جراح خود را مطلع کنید تا اقدامات لازم را در این مورد انجام دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − سیزده =