علاوه بر این، وجود فیبر طبیعی در جلبکهای قهوهای که از جذب چربی در بدن جلوگیری میکند میتواند برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند مناسب باشد.
به گفته این پزشکان، بررسی روی اسید آلژینیک به دست آمده از جلبکهای دریایی نشان داد حتی مصرف میزان اندکی از این ترکیب، مقدار دریافت چربی را تا یک سوم کاهش میدهد.
پروفسور «جف پییرسون»، محقق ارشد این مطالعه گفت: در بررسیهای اولیه اسید آلژینیک به ترکیب نان اضافه شد و قدم بعدی این است که برای تاثیر افزودن این ترکیب به رژیم غذایی روزانه در آزمایشهای کلینیکی مورد ارزیابی قرار گیرد.
به نقل از شبکه خبری بیبیسی، متخصصان گفتهاند در صورتی که این ترکیب بتواند با چاقی مبارزه کند احتمالا بهترین گزینه برای جلوگیری از جذب بالای چربی خواهد بود.
به گفته این پزشکان، بررسی روی اسید آلژینیک به دست آمده از جلبکهای دریایی نشان داد حتی مصرف میزان اندکی از این ترکیب، مقدار دریافت چربی را تا یک سوم کاهش میدهد.
پروفسور «جف پییرسون»، محقق ارشد این مطالعه گفت: در بررسیهای اولیه اسید آلژینیک به ترکیب نان اضافه شد و قدم بعدی این است که برای تاثیر افزودن این ترکیب به رژیم غذایی روزانه در آزمایشهای کلینیکی مورد ارزیابی قرار گیرد.
به نقل از شبکه خبری بیبیسی، متخصصان گفتهاند در صورتی که این ترکیب بتواند با چاقی مبارزه کند احتمالا بهترین گزینه برای جلوگیری از جذب بالای چربی خواهد بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0