مواد لازم:
سه قاشق غذا خوری کره در دمای اتاق
۸ ورق نان سفید یا سبوس دار
نیمی از یک مرغ بریان شده، گوشتها ریش ریش شده باشند.
۱۱۲ گرم پنیر پیتزا
یک عدد سیب بزرگ، بدون هسته و برش خورده به قطعات نازک
دستور پخت:
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی یک سمت هر کدام از برشهای نان پخش کنید. سپس چهار برش نان را روی یک سینی پخت چرب شده قرار دهید. قسمتی که کره به آن مالیده شده رو به پایین باشد.
مرغ را بین چهار برش تقسیم کنید و روی آن مقداری پنیر و برش سیب قرار دهید. برشهای نان باقی مانده را روی این مواد قرار دهید، قسمتی که کره مالیده شده رو به بالا باشد. به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید. سپس ساندویچها را به سمت دیگر برگردانید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. ساندویچها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و بلافاصله سرو نمایید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت، برای تهیه چهار عدد ساندویچ مرغ بود.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است. هر وعده شامل یک ساندویچ میشود.
کالری: ۴۴۰
کلسیم در یک وعده: ۲۳۸ میلی گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۳۰ گرم
کلسترول در یک وعده: ۹۶ میلی گرم
چربی در یک وعده: ۲۳ گرم
فیبر در یک وعده: ۲ گرم
آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم
پروتئین در یک وعده: ۲۸ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۱۲ گرم
سدیم در یک وعده: ۷۹۰ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0