به گمان وی و تیم تحقیقش، التهاب ناشی از تغذیه حداقل یکی از علل تاثیر رژیم غذایی میتواند باشد. به همین منظور، تیم تحقیق دادههای جمع آوری شده از بیش از ۱۲۱ هزار فرد مربوط به دو مطالعه را بررسی کردند. این افراد حدود یک ربع قرن از لحاظ تاثیر احتمالی رژیم غذایی بر سلامت شان تحت نظر بوذند. شرکت کنندگان هر چهار سال یکبار پرسشنامهای در مورد تغذیه تکمیل کردند.
در طول مدت پیگیری، ۲۶۹۹ مورد ابتلا به سرطان کلورکتال (روده بزرگ) گزارش شد. محققان با مقایسه رژیم غذایی این افراد دریافتند آنهایی که بیشتر رژیم غذایی التهابی داشتند ۳۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان روده و ۷۰ درصد بیشتر در معرض سرطان رکتوم (مقعد) قرار داشتند.
به گفته جیووونوچی، گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز، آرد تصفیه شده و نوشیدنیهای قندی از جمله مواد خوراکی مرتبط با التهاب ناشی از سرطان است.
از سوی دیگر، سبزیجات برگدار سبز، سبزیجات زرد تیره، غلات کامل، قهوه و آبمیوه طبیعی موجب کاهش التهاب میشوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0