همه ما از همان زمانهای قدیم با این مورد آشنایی داریم. Shut Down بخش است که با انتخاب آن تمامی فعالیتها و برنامهها متوقف میشوند. با روشن کردن کامپیوتر پس از Shut Down شدن، تمامی بخشهای سختافزاری میبایست از ابتدا توسط سیستم عامل شناسایی شوند و کامپیوتر از ابتدا مرحله به مرحله دسترسی شما را به ویندوز ایجاد کند. بالا آمدن ویندوز در این حالت به دلیل فعالیت ویندوز برای فراهم کردن همه فایلهای مورد نیاز در یک بوت، طولانی خواهد بود.
با انتخاب Hibernate هم شما میتوانید کامپیوتر را خاموش کنید. اما تفاوت آن با Shut Down کردن در این است که کامپیوتر شما در وضعیت فعلیاش میماند و تا آخرین زمان، فعالیتتان را در هارد درایو ذخیره خواهد کرد. زمانی که کامپیوتر Hibernate شده خود را روشن میکنید، به آخرین وضعیت موجود در کامپیوتر خود دسترسی خواهید داشت. به این ترتیب اگر زمانی چند برنامه را باز کردهاید و به موزیک گوش میدهید و در همین وضعیت کامپیوتر را Hibernate بکنید، با روشن کردن دوباره آن، به همان وضعیت قبلی خواهید رسید. خاموش شدن کامپیوتر در وضعیت Shut Down، به شما اجازه دسترسی به وضعیت قبلیتان را نخواهد داد و باید برنامههای مورد نیاز را از اول اجرا و بارگذاری کنید.
اکثر کامپیوترها بعد از Hibernate شدن خیلی سریعتر از Shut Down بالا میآیند و آماده به کار میشوند؛ به همین دلیل هم تعداد زیادی از کاربران ترجیح میدهد از Hibernate استفاده کنند. از طرفی هم دسترسی به آن برنامههایی که پیش از خاموش کردن در حال اجرا بودند یکی دیگر از نکاتی است که نظر کاربران مختلف را به خودش جلب میکند. برای مثال حالتی را در نظر بگیرید که ساعتها با برنامه ویرایش ویدیو کار کردهاید و مجبورید سریعا کامپیوتر را خاموش کنید؛ از طرفی دخیرهسازی فایل هم مدت زمان زیادی طول میکشد. در این حالت بهترین کار استفاده از Hibernate خواهد بود.
البته بعضی از اپها بعد از Hibernate قابلیت ادامه دهی ندارند و باید آنها را از اول اجرا کنید. گاهی اوقات هم بهتر است بعد از چند روز کامپیوتر خود را ریاستارت کنید تا فایلهای ذخیرهسازی شده برای Hibernate ریفرش شوند.
نظر شما در رابطه با این آموزش چیست؟ شما از کدامیک برای خاموش کردن کامپیوتر خود استفاده میکنید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0