مواد اولیه
۱- وانیل ۱ چهارم قاشق چایخوری
۲- شکر ۱ و ۱ چهارم لیوان
۳- روغن مایع ۱ لیوان
۴- تخم مرغ ۳ عدد
۵- شیر ۱ لیوان
۶- آرد ۳ لیوان
۷- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- ابتدا آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و کمی پفکی.
۲- روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن مواد را هم میزنیم.
۳- قالب مناسبی را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
نکته
۱- در صورت تمایل مقداری زعفران هم به کیک اضافه کنید.
۲- با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو میکنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.
۳- اگر میخواهید روی کیک طلایی شود ۲-۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0