کد خبر : 78948
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 فوریه 2018 - 14:00
-

پاسخ بنیاد مستضعفان به ابهامات ایجاد شده درباره هزینه‌های به‌سازی ساختمان مرکزی‌

پاسخ بنیاد مستضعفان به ابهامات ایجاد شده درباره هزینه‌های به‌سازی ساختمان مرکزی‌

به گزارش قائم آنلاین،  به تازگی در برخی شبکه‌هایی پیام‌رسان و رسانه‌ها، گزارشی منتشر شده است با این مضمون که بنیاد مستضعفان در بهسازی و بازسازی ساختمان‌های مرکزی خود در حال هزینه‌کرد ارقام کلان است. در این گزارش‌ها از میزان بالای این هزینه‌ها در کنار ماموریت ایسن بنیاد که رسیدگی به مستضعفان است انتقاد شده

به گزارش قائم آنلاین،  به تازگی در برخی شبکه‌هایی پیام‌رسان و رسانه‌ها، گزارشی منتشر شده است با این مضمون که بنیاد مستضعفان در بهسازی و بازسازی ساختمان‌های مرکزی خود در حال هزینه‌کرد ارقام کلان است. در این گزارش‌ها از میزان بالای این هزینه‌ها در کنار ماموریت ایسن بنیاد که رسیدگی به مستضعفان است انتقاد شده است.

 منتج به ارائه گزارشی از سوی بنیاد مستضعفان در این‌باره شد که متن کامل آن در پایین آمده است.

در ابتدای این توضیحات بنیاد مستضعفان آمده است: «از آنجا‌ که بنیاد مستضعفان شفاف‌سازی و تنویر افکار عمومی را از رسالت‌های خود می‌داند از نقد و انتقاد سازنده در جهت ارتقاء و اصلاح امور مبتنی بر اخلاق رسانه‌ای استقبال می‌کند بنابراین در رابطه مقاوم‌سازی و بازسازی ساختمان‌های مرکزی بنیاد مستضعفان ضرورت دارد مواردی اعلام شود».

‌در ادامه این گزارش آمده است: «بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در سال ۱۳۹۳ در ارتباط با ساختمان‌های مرکزی بنیاد مستضعفان و نتایج حاصل از این مطالعات تصمیم گرفته شد نسبت به بازسازی ساختمان‌ها و بناهای نیمه‌تمام در این محدوده با هدف بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های در اختیار، اقدام شود، قدمت ساختمان‌های موجود در ستاد بنیاد مستضعفان، به قبل از انقلاب اسلامی بر می‌گردد که در طرح اصلی قرار بوده تا سه ساختمان ۳۰ طبقه در این مکان ساخته شود.

* وضعیت ساختمان‌ها در سال ۹۳

در بخشی دیگری از این گزارش بنیاد آمده است: ‌ساختمان شماره ۱ ‌با ۱۶ طبقه روی زمین و سه طبقه زیر جمعا ۱۹ طبقه است که توسط ستاد بنیاد مورد بهره‌برداری قرار می گرفت قبل از سال ۹۳ مطالعات بازسازی ساختمان توسط مشاور بازسازی ساختمان همزمان با بهره برداری آغاز شده که دلیل اخذ این تصمیم با توجه به قدمت و استهلاک تاسیسات آن خصوصا عدم وجود سیستم اعلام و اطفاء حریق و فرسودگی پنجره ها و هدر رفت انرژی بود.

‌ساختمان شماره ۲ با ۱۰ طبقه روی زمین و سه طبقه زیر جمعا ۱۳ طبقه به‌صورت نیمه‌تمام باقی مانده حتی بخش‌هایی از فولادها و میلگردهای بنا و اطراف آن بر اثر فرسایش و زنگ زدگی در حال از بین رفتن و ساختمان خالی و متروک و فاقد هرگونه تاسیسات الکتریکال‌، آبی و سیستم‌های تهویه و اتاق بود.

‌ساختمان شماره ۳ با ۲ طبقه روی زمین و ۳ طبقه زیر جمعا ۵ طبقه که به عنوان واحد آموزش گروه بنیاد در حال بهره‌برداری است.

‌طبقات منفی ۱ ، ۲ و ۳ در زیر ساختمان‌ها و بخش عمده محوطه قبلا طراحی و بصورت کامل اجراء شده بود،‌ علاوه بر وجود اتاق‌های تاسیسات در این طبقات ظرفیتی برای پارک ۱۲۰۰ خودرو وجود دارد که تا قبل از اجرای طرح حدود ۸۵ درصد ظرفیت آن خالی و بلا استفاده و به جهت نفوذ آب و رطوبت در بخش های مختلف در حال فرسایش و تخریب سازه بود.

‌با توجه به اصلاحات ساختاری و بهینه سازی منابع انسانی در ستاد بنیاد حدود ۴۰ درصد ظرفیت ساختمان شماره ۱ مازاد بر نیاز بود و امکان استقرار ستاد در ساختمان کوچکتری فراهم شد.

‌هلدینگ‌های بنیاد به‌صورت پراکنده در سطح شهر در ساختمان‌های استیجاری یا متعلق به خودشان مستقر بودند و برای ارتباط گیری و انجام امور اداری بخشی از وقت آنها در رفت و آمد بین ستاد و هلدینگ هدر می‌رفت.

* تصمیمات اخذ شده پس از مطالعات صورت گرفته‌

در ادامه گزارش‌ بنیاد مستضعفان آمده است: «ادامه بازسازی ساختمان شماره ۱ ( ۱۹ طبقه با زیر بنای ۳۲ هزار متر مربع ) به منظور استقرار هلدینگ‌های بنیاد در آن‌، همزمان با فروش دفاتر آنها در سطح شهر تهران صورت گرفت این امر برای فراهم شدن امکان استفاده هلدینگ‌ها، تعمیرات ساختمانی از جمله نمای آن، پارتیشن‌بندی و بازسازی تاسیسات به‌ویژه سیستم اعلام و اطفاء حریق انجام شده است، با تأکید بر این نکته که هیچگونه خرید اثاثیه اداری در این ساختمان صورت نگرفته است‌ بنابراین انجام هزینه برای تغییر دکوراسیون یا خرید میز و مبل، کاملا غیر واقعی و به دور از حقیقت است.

در بخش پایانی این گزارش بنیاد عنوان کرده است: «تهیه طرح تقویت سازه و بازسازی ساختمان شماره ۲ ( ۱۳ طبقه با زیر بنای ۲۲ هزار متر مربع ) با هدف نجات بنا و استقرار ستاد بنیاد در آن صورت پذیرفت؛ این ساختمان در حال تخریب، فاقد هر گونه بنای داخلی قابل استفاده، تاسیسات مکانیکی‌، برقی، آسانسور و امثال آن بوده است و هزینه‌هایی که در ساختمان ۹ طبقه انجام شده بابت بازسازی کامل حدود ۲۲ هزار متر مربع و عمدتا خرید و نصب تاسیسات مختلف الکتریکال و آبی، دستگاه‌های تهویه‌، پارتیشن بندی‌، سیستم‌های ایمنی و آسانسورها برای امکان استفاده از آن بوده است؛ همه لوازم اداری کارکنان و مدیران اعم از میز و صندلی و حتی میز کنفرانس دو سالن اصلی جلسات بنیاد در طبقه نهم‌، از ساختمان ۱۵ طبقه به ساختمان ۹ طبقه انتقال یافته‌اند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه − 5 =