کد خبر : 79951
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 فوریه 2018 - 8:00
-

تاثیر منفی مصرف بلندمدت روغن ماهی بر کبد

تاثیر منفی مصرف بلندمدت روغن ماهی بر کبد

به گزارش قائم آنلاین، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتاب‌گردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می‌دهد. روغن ماهی خواص بسیاری برای سلامتی دارد، اما نتایج یک تحقیق در اسپانیا حاکی از آن است که مصرف بلندمدت این روغن و روغن آفتاب‌گردان می‌تواند خطر ابتلا به

به گزارش قائم آنلاین، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتاب‌گردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می‌دهد.

روغن ماهی خواص بسیاری برای سلامتی دارد، اما نتایج یک تحقیق در اسپانیا حاکی از آن است که مصرف بلندمدت این روغن و روغن آفتاب‌گردان می‌تواند خطر ابتلا به استئاتوهپاتیت غیرالکلی (NASH) را در دوران بعدی زندگی بیشتر کند.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی نوع وخیم‌تر از بیماری کبد چرب غیرالکلی است.

مطالعه انجام شده روی موش‌ها نشان داد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا آفتاب‌گردان تغییراتی را در کبد ایجاد می‌کند که این عضو از بدن را مستعد ابتلا به بیماری کبد چرب می‌نماید.

از جمله فاکتور‌های کلیدی خطرزا در بروز این نوع از بیماری کبد چرب غیر الکلی می‌توان به اضافه وزن، چاقی، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت نوع دو اشاره کرد که تمامی آن‌ها به شدت تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.

متخصصان اسپانیایی اظهار داشتند: ارتباط بین رژیم غذایی و استئاتوهپاتیت غیرالکلی نشان می‌دهد که نوع روغن مصرفی می‌تواند نقش حائز اهمیتی در بروز مشکلات بعدی در زندگی داشته باشد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان با مطالعه روی موش‌های آزمایشگاهی مشاهده کردند: روغن ماهی و آفتاب‌گردان تاثیر منفی بر سلامت کبد این موش‌ها دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × دو =