کره: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد: یک پیمانه
مواد لازم برای داخل تارت:
کره: یک چهارم پیمانه
بادام ورقه شده: یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب: سه قاشق غذاخوری
برای درست کردن خمیر تارت، ابتدا کره را با شکر مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم. سپس وانیل را به آنها اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کامل یکدست شود. خمیر آماده شده را در قالب مخصوص تارت که از قبل آن را چرب کردهایم ریخته و آن را در فری با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا رنگ آن طلایی روشن شود. سپس آن را از فر خارج میکنیم. برای آماده کردن مواد داخل تارت، آرد، شکر، آب، وانیل و بادام ورقه شده را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و آرام هم میزنیم تا کره آب شود. این کار را به مدت سه تا پنج دقیقه ادامه میدهیم. خمیر تارت را از این مواد پر میکنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا بادامها طلایی رنگ شود. پس از اتمام کار، اجازه میدهیم تارت خنک شود سپس آن را از قالب جدا میکنیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0