میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر
مواد لازم برای سوپ گردن گوسفندی:
گوشت گردن گوسفندی ۵۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپخوری
ماست یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
مواد لازم رویه سوپ گردن گوسفندی:
کره یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده یک قاشق چایخوری
نعناع خشک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ گردن گوسفندی:
چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.
آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.
برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0