نکته اول: اینکه شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشد فقط همه مواد را با همان پیمانه اندازه بزنید و قالب هم هر چیزی میتواند باشد به جز طرح دار میتواند تخت باشه گرد و یا مربع فقط ساده باشد و شیر خشک هم از هر شیری که طعم آن برای شما خوشمزه است استفاده کنید شیر خشک ساده باشد طعم دار مثلا عسلی نباشد.
طرز تهیه حلوا شکری:
یک لیوان شیر خشک را حتما الک کنید با یک لیوان پودر قند یا پودر شکر خود شکر نمیشود و شیرینی کاملا مناسبی دارد پس آن را کم نکنید و حتما الک کنید با شیر خشک مخلوط کنید بعد نیم لیوان کمی بیشتر ارده را به آن اضافه کنید و با قاشق ترکیب کنید و بعد با دست خوب مخلوط کنید خمیر حالت بریده بریده دارد.
کف و دیواره قالب مورد نظر را سلفون یا کیسه فریزر بکشید کف قالب را خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد بریزید البته میتوانید هیچ کدام را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید بعد خمیر را داخل قالب ریخته و خوب فشرده کنید و سطح حلوا را صاف کنید و مجددا خلال پسته بریزید و سلفون را روی سطح حلوا بکشید و قالب را به مدت شش تا هفت ساعت داخل فریزر بگذارید.
به هیچ عنوان یخ نمیزند فقط منسجم میشود بعد بیرون بیاورید و به اندازه دلخواه برش بزنید یا همانطوری داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید که نرمتر میشود واقعا نسبت به حلوا شکری بیرون که خیلی قیمت آن نسبت به وزن آن بالا است مقرون به صرفه است و خودتان میدانید چه مادهای را استفاده کردید و خیلی سالم و خوشمزه است حتما برای خانواده درست کنید سریع و راحت آماده میشود طعم آن هم هیچی از بیرون کم ندارد همان حالت غش غش کردن را هم موقع خوردن دارد. پس یا علی دست بکار شوید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0