قاسمی در پایان تاکید کرد تمامی پروازهای ایران به مقاصد بین المللی از جمله در اروپا بدون هیچ مشکلی و به صورت روزانه انجام میپذیرد.
در خبری که این روزنامه منتشر کرد و شماری از رسانههای دیگر آلمانی از جمله خبرگزاری آلمان و نشریه اشپیگل هم آن را بازنشر کردند آمده است که شرکتهای تامین سوخت از این نگران بودند که با سوخترسانی به هواپیمای وزیر خارجه ایران، تحریمهای واشنگتن علیه تهران را نقض کنند.
بر طبق این گزارش، قرار بود که ظریف پس از مونیخ راهی مسکو شود و به همین دلیل کنسولگری ایران در مونیخ، از فرودگاه خواسته بود که به هواپیمای وزیر خارجه سوخترسانی شود. فرودگاه مونیخ این درخواست را رد کرد چرا که شرکتهای مسئول در این زمینه، از فروش سوخت به هواپیمای ایرانی خودداری کردند.
«ولفگانگ ایشینگر» رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در مورد این موضوع به رسانهها گفته که با دشواری موفق شده که این مسئله را حل کند و برای سوخترسانی به هواپیمای ظریف از وزارت دفاع و وزارت خارجه کمک گرفته است.
فرودگاه مونیخ یک هفته پیش از برگزاری کنفرانس مونیخ به ظریف اعلام کرده بود که هواپیمای وی نمیتواند در بازگشت از هند به آلمان سوختگیری کند. فرودگاه اعلام کرده بود که نمیتوان از شرکتهای محلی سوخت خرید چرا که این شرکتها نگرانند که به این وسیله تحریمهای آمریکا را نقض کنند.
به طرف ایرانی اعلام شده بود که یا میتواند با خود سوخت به همراه بیاورد و یا اینکه در وین سوختگیری کند. مقامات ایرانی این موارد را به شدت رد کردند و از ایشینگر خواستند تا برای حل این مسئله وارد عمل شود.
زوددویچه نوشت که سرانجام نیروی هوایی آلمان به ایرباس ظریف سوخترسانی کرده است.
کنفرانس امنیتی مونیخ امسال در فاصله روزهای ۱۶ تا ۱۸ فوریه (۲۷ تا ۲۹ بهمن) با حضور شمار زیادی از مقامات جهانی برگزار شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0