وی افزود: بیشترین گروه سنی که در این حوادث آسیب دیدند جوانان و نوجوانان بودند. هنوز هم بیمارانی هستند که درمان سوختگی آنها از سال گذشته تاکنون ادامه دارد. ما بیماری داریم که هنوز آثار ناشی از انفجار ترقه روی صورت او دیده میشود و هر کاری برای او انجام میدهیم این مشکل برطرف نمیشود.
رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری تاکید کرد: سوختگی ناشی از انفجار ترقه و مواد منفجره مانند سوختگی عادی نیست و ماندگار است و صدمات وحشتناکی به دنبال دارد. حتی قطع عضو آن نیز متفاوت است؛ چون دراین حوادث عضو منفجر میشود. درمان سوختگی بیمه است، اما هزینههای سربار دارد. مصدومان این حوادث به جلسات متعدد فیزیوتراپی و کاردرمانی، پماد ضداسکار و … نیاز دارند که این موارد بیمه نیستند و هزینه بالایی ایجاد میکنند. نقص عضو ناشی از این حوادث کارایی فرد را کاهش میدهد. تغییر چهرهای که در صورت آنها ایجاد میشود، میتواند فرد را منزوی کند. اعضای مصنوعی نیز که برای آنها استفاده میشود کاربردی نیست و فقط مشکل زیبایی را برطرف میکند.
وی همچنین تصریح کرد: بیشتر کسانی که در چهارشنبه سوری صدمه میبینند، کسانی هستند که به صورت گذری دچار حادثه شدهاند؛ به همین دلیل مردم بهتر است در این روز از خانه بیرون نیایند. پدران و مادران نیز مراقب فرزندان خود باشند و اجازه ندهند یک لحظه نیز فرزندشان از آنها جدا شود. سال گذشته کودک ۱۰ ساله نیز در میان مصدومان چهارشنبه سوری بود. باید توجه کرد که بیشتر این ترقهها دست ساز هستند و این خطر وجود دارد که در دست کسی که از آن استفاده میکند، منفجر شوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0