مواد لازم برای سالاد کرفس:
کاهو ۱۲۰ گرم
کرفس خرد شده ۱۲۰ گرم
قارچ کنسرو شده ۲۵۰ گرم
گردو ۳ قاشق سوپخوری
سس مایونز ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری
سرکه ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
طرز تهیه سالاد کرفس:
میتوان بجای قارچ از یک قوطی متوسط کنسرو قارچ استفاده نمود.
گردو پوست گرفته و خرد شده باشد، مغز کاهو استفاده شود، کرفس مغزدار باشد.
ساقه کرفس را خلال میکنیم مغز کاهو را نیز به رشتههای نازک میبریم.
سس مایونز را با نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون مخلوط میکنیم، بعد قارچ را تمیز مینمائیم.
خلال مانند خرد و کمی سرخ میکنیم، سپس تمام مواد را باسس مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم.
روی سالاد را با مغز گردو نیمه شده و لبوی قالب زده و زیتون تزیین میکنیم.
قارچ تازه را ممکن است خام مصرف کنیم و کنسرو را سرخ نمیکنیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0