سخنگوی وزارت امورخارجه با تأکید بر رویکرد انسانی ایران نسبت به این موضوع در جهت کمک به خانواده نامبرده، افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچگونه تعهدی به دولت آمریکا در این زمینه ندارد و کمکهای ایران در گذشته نیز براساس ملاحظات انسانی بوده است.
قاسمی با اشاره به اینکه پیش از این مقامات آمریکایی تأیید کرده بودند که موقعیت این مأمور سابق اف بی آی را در مکانی در جنوب آسیا شناسایی کرده اند، گفت: طرح اتهام عدم همکاری ایران در این زمینه، نیز بی شک موضوع بی پایه و اساسی است؛ چرا که جمهوری اسلامی ایران با در نظر گرفتن مسائل انسانی، از هیچ کمکی در این ارتباط دریغ نکرده است.
قاسمی افزود: کمکها و همکاریهای جمهوری اسلامی ایران در موضوع این تبعه آمریکایی در حالی صورت گرفته است که در مقابل، دولت آمریکا درخصوص کمک به شهروندانی ایرانی بازداشتی در آمریکا رویکردی غیر انسانی در پیش گرفته و نه تنها آنها را با اتهامات واهی مانند نقض تحریمهای آمریکا در زندان و بازداشتهای طویل المدت نگهداشته، بلکه اجازه دیدار خانوادههای آنها را نیز نمیدهد.
به گزارش فارس، وزارت خارجه آمریکا روز جمعه در بیانیهای به مناسبت آنچه «یازدهمین سالگرد ناپدید شدن رابرت لوینسون» خوانده، ادعاهای آمریکاییها علیه ایران درباره سرنوشت این عامل سیا را تکرار کرد.
بنا برخی گزارشها، «رابرت لوینسون» کارمند سابق افبیآی در سال ۲۰۰۷ برای انجام یک مأموریت به سفارش سیا (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا) راهی ایران شده بود.
مقامات آمریکایی مدعیاند که او به جزیره کیش سفر کرده و در آنجا مفقود شده است.
بعد از مفقود شدن لوینسون چند تصویر و یک نوار ویدئویی از وی منتشر شد، در حالی که لباس زندانیان گوانتانامو را بر تن داشت.
در بیانیه «هیثر نوئرت» آمده است: «امروز، یازدهمین سال ناپدید شدن رابرت لوینسون در جزیره کیش ایران است».
در این بیانیه ادعا شده است: «ایران به همکاری با آمریکا برای کمک به ما جهت برگرداندن رابرت لوینسون متعهد شد و ما از ایران میخواهیم این تعهدش را اجرا کند».
اسفندماه سال ۱۳۹۳ بود که آمریکا پاداش هرگونه کمک برای یافتن این مأمور سابق افبیآی را از یک میلیون دلار به پنج میلیون دلار افزایش داده بود و این پاداش همچنان پابرجا است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0