بیماری عدم تحمل لاکتوز مرتبط با کمبود آنزیم لاکتاز است و در این صورت فرد به قند موجود در محصولات لبنی واکنش نشان میدهد.
در مورد آلرژی به شیر، سیستم ایمنی بدن با یک پاسخ ایمنی متمایز علیه پروتئین شیر واکنش نشان میدهد.
در واقع سلولهای ایمنی ویژهای تشکیل شدهاند که تولید آنتیبادی در مقابل پروتئین شیر میکنند تا نسبت به آلرژی واکنش انجام شود.
نتایج مطالعه انجام شده در موسسه وین نشان میدهد که اجزای شیر میتوانند به جلوگیری از واکنش فرد نسبت به آلرژی شیر کمک کنند.
یکی از مهمترین آلرژنهای شیر پروتئین Bos d. ۵ است. کلید این معما در پروتئین بتا-لاکتوگلوبولین شیر است. عامل مرتبط با واکنشهای آلرژیک متابولیت ویتامین A. است که اسید رتینوئیک نامیده میشود و از خانواده پروتئینهای لیپوکالین است.
اگر نوزادان به شیر گاو آلرژی پیدا کنند، بدن آنها لنفوسیتهای Th۲ تولید میکند. اینها سلولهای ایمنی تخصصی هستند که تولید آنتیبادی را برای مبارزه با پروتئین شیر به عنوان بخشی از سیستم ایمنی بدن انجام میدهند.
گاوها این ماده پروتئینی را از ترکیباتی در علوفه سبز بدست میآورند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0