روی کار آمدن بولتون، زنگ خطر را در آسیا به صدا درآورد
به گزارش قائم آنلاین، تصمیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای انتصاب «جان بولتون» بعنوان مشاور امنیت ملی جدید آمریکا، روز جمعه (امروز) زنگ خطری را در آسیا به صدا درآورد به طوریکه همپیمانان آمریکا از چشمانداز یک فرد جنگطلب که از اقدام نظامی علیه کره شمالی حمایت میکند، بسیار گیج و مبهوت هستند. روزنامه آمریکایی
به گزارش قائم آنلاین، تصمیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای انتصاب «جان بولتون» بعنوان مشاور امنیت ملی جدید آمریکا، روز جمعه (امروز) زنگ خطری را در آسیا به صدا درآورد به طوریکه همپیمانان آمریکا از چشمانداز یک فرد جنگطلب که از اقدام نظامی علیه کره شمالی حمایت میکند، بسیار گیج و مبهوت هستند.
روزنامه آمریکایی واشنگتنپست در این خصوص گزارش کرد، بولتون برای سالها از تغییر نظام در کره شمالی حمایت کرده است و تأکید داشته حتی در صورت لزوم میتوان از طریق توسل به زور این سیاست را پیش برد و این در حالی است که «هربرت مک مستر» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا به طور مداوم از استفاده از گزینه نظامی برای وادار کردن پیونگیانگ به کنار گذاشتن برنامه اتمیاش صحبت میکرد.
در حالی همپیمانان آسیایی آمریکا نگران و مضطرب هستند که ورود بولتون به چرخه داخلی رئیسجمهور آمریکا در یک برهه حساس از تعاملات جهان با کره شمالی صورت گرفته است و رئیسجمهور کره جنوبی در حال آماده شدن برای برگزاری نشست با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در پایان آوریل است و ترامپ نیز در صدد است ماه می چنین نشستی را برگزار کند.
«کیم سونگ هان« یکی از معاونان سابق وزیر خارجه کره جنوبی که هماکنون مدیر کالج مطالعات بینالمللی دانشگاه کره است، در این خصوص میگوید: «با ورود بولتون که خواستار حملات پیشدستانه علیه کره شمالی شده است، ترامپ این پیام را به رژیم کره شمالی القا میکند که باید برای اینکه از چنین واکنشهای نظامی شدید جلوگیری شود، باید خودی در مذاکرات نشان بدهید».
بولتون از زمانی که بعنوان معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و سفیر این کشور در سازمان ملل فعالیت داشت، یک خط مشی تندی را در قبال کره شمالی در پیش گرفته بود.
در آن زمان، خبرگزاری رسمی کره شمالی به طور مداوم وی را «یک خونآشام و پسمانده انسانی» خطاب میکرد.
اواخر ماه فوریه، بولتون در مطلبی در روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال تصریح کرد که آمریکا نباید آنقدر تعلل کند تا برای آغاز اقدام نظامی علیه کره شمالی زمان از دست برود و دیر شود.
بسیاری تحلیلگران بر این باورند که دولت کیم جونگ اون به حمله نظامی احتمالی آمریکا با تسلیحات و توپخانه خود پاسخ میدهد که بنا بر گزارشها این توپخانهها در تیررس سئول قرار دارد.
ژاپن به شدت در خصوص آسیبهای جانبی که این حمله ممکن است برایش به همراه داشته باشد به شدت نگران است زیرا کره شمالی سال گذشته، چندین موشک را بر فراز قلمرو ژاپن شلیک کرد و تهدید کرد که پایگاههای نظامی آمریکا در ژاپن را هدف گیرد.
بنا به گزارش واشنگتنپست، حضور بولتون میتواند ترامپ را ترغیب کند تا یک موضع تقابلی را در قبال کره شمالی در پیش گیرد.
طبق این گزارش، این خطر هم وجود دارد که در صورتیکه مذاکرات با رهبر کره شمالی راه به جایی نبرد، منتقدان تعامل از این فرصت بهره بگیرند و بگویند که دیپلماسی شکست خورده است.
برخی روزنامههای کره جنوبی علائمی را به نمایش درآوردند که نشان میدهد دولت ترامپ برای اقدام نظامی علیه کره شمالی در صورت شکست دیپلماسی آماده میشود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0