شایعات عجیب و غریب آموزش و پرورشی در فضای مجازی
به گزارش قائم آنلاین، برخی افراد برای آنکه بتوانند برای سایتها و کانالهای خود در فضای مجازی، مشتری دست و پا کنند به هر کاری دست میزنند؛ به عنوان مثال خبری منتشر میشود مبنی بر اینکه یک هنرمند معروف دچار سانحه شده است یا خبر از فوت هنرمند و بازیکن مشهوری میدهند؛ خبرهای کذبی که
به گزارش قائم آنلاین، برخی افراد برای آنکه بتوانند برای سایتها و کانالهای خود در فضای مجازی، مشتری دست و پا کنند به هر کاری دست میزنند؛ به عنوان مثال خبری منتشر میشود مبنی بر اینکه یک هنرمند معروف دچار سانحه شده است یا خبر از فوت هنرمند و بازیکن مشهوری میدهند؛ خبرهای کذبی که گاهی اوقات دلنگرانیها و مشکلاتی را نیز به وجود میآورد.
شاید اگر هنرمندان و بازیکنانی که این چنین با عنوان آنها بازی میشود، پیگیری حقوقی میکردند و این افراد مجازات میشدند، اکنون انتشار اخبار کذب در فضای مجازی اپیدمی نمیشد.
در حوزه آموزش و پرورش با حدود یک میلیون فرهنگی، ۱۳ میلیون دانشآموز و جامعه ۲۶ میلیون نفری والدین دانشآموزان، تأثیر اخبار کذب، تأمل برانگیز است.
به عنوان مثال از همان روزهای ابتدایی ایام نوروز در برخی کانالهای تلگرامی اخباری مبنی بر تعطیلی روزهای ۱۴ و ۱۵ فروردین ماه، منتشر میشود که چنین چیزی صحت ندارد.
یا اینکه این روزها خبر ابلاغ احکام معلمان و افزایش حقوق آنها منتشر میشود که این موضوع را علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تکذیب کرد.
نکته جالبتر اینکه وقتی بر تبلیغات مورد نظر کلیک میکند، وارد کانال جدیدی میشوید که آن هم پر از اخبار کپی و در کنار آن شایعات فراوان است.
یا در مثالی دیگر، میتوان به آزمون استخدامی آموزش و پرورش اشاره کرد، در شرایطی که این وزارتخانه قرار است تنها ۱۷ هزار نفر را در آزمون استخدامی جذب کند، در برخی کانالهای تلگرامی از جذب ۷۰ هزار نفر در آموزش و پرورش خبر میدهند.
برخی نیز در شرایطی که هنوز دفترچهای منتشر نشده است، اقدام به ارسال فایلهایی میکنند که گاهی این فایلها دردسرساز هم هستند و خطرات بسیاری از بابت هکرها و نفوذ در گوشیهای تلفن و کامپیوتر افراد به همراه دارند.
در کنار شایعات، حمله به مسئولان آموزش و پرورش و تخریب تمام اقدامات انجام شده در نظام تعلیم و تربیت نیز از اقدامات این افراد است و به نوعی حس یأس و دلسردی به جامعه القا میشود.
به نظر می آید که آموزش و پرورش میتواند با این کانالها برخورد قانونی کند و اجازه ندهد که افرادی با انتشار اخبار دروغین، فضای یأس را در جامعه نفوذ دهند.
مسلماً در این بحث موضع ما منع «نقد کردن» نیست بلکه نقد کردن بسیار هم به نفع نظام تعلیم و تربیت است اما نقد کردن با تخریب دو بحث جداگانه است که متأسفانه برخی راه تخریب را در پیش گرفتهاند و در این مسیر از هرگونه بداخلاقی ابا ندارند.
اما یک راه برای در امان ماندن از شایعات این سایتها و کانالهای تلگرامی است و اینکه تنها اخبار را از طریق سایت آموزش و پرورش و خبرگزاریهای رسمی کشور دنبال کنید و کانالهای خبری را از رسانههای رسمی برای مشاهده اخبار انتخاب کنید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0