فواید مصرف آجیل بدون نمک در نوروز
به گزارش قائم آنلاین، دکتر زهرا عبداللهی – مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم در ایام نوروز باید مراقب سلامتی خود باشند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند، گفت: مصرف آجیلها در روزهای تعطیل نوروز باید محدود شود و حتی الامکان از آجیلهای بدون نمک استفاده شود. وی درخصوص
به گزارش قائم آنلاین، دکتر زهرا عبداللهی – مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم در ایام نوروز باید مراقب سلامتی خود باشند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند، گفت: مصرف آجیلها در روزهای تعطیل نوروز باید محدود شود و حتی الامکان از آجیلهای بدون نمک استفاده شود.
وی درخصوص توصیه های تغذیه ای در ایام تعطیلات نوروز گفت: با توجه به اینکه آجیل یکی از وسایل پذیرایی در ایام نوروز است، باید در مورد مصرف آن نکاتی رعایت شود، در مصرف آجیل نباید زیاده روی شود، چرا که انواع مغزها و تخمهها، حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، به طوریکه هر ۱۰۰ گرم آنها حاوی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری است.
عبداللهی با تاکید بر اینکه درصورت مصرف آجیل باید از انواع آجیلهای بدون نمک و یا کم نمک استفاده شود، گفت: آجیلهای شور با داشتن مقادیر زیاد نمک، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم میکنند.
به گزارش وزارت بهداشت -عبداللهی درخصوص مصرف شیرینی نیز عنوان کرد: بهتر است، برای پذیرایی از میهمان، انواع شیرینیهای ساده و در اندازه کوچک تهیه کنید تا میهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند، البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی نباید در مصرف شیرینی و شکلات زیاده روی شود.
وی خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در دید و بازدیدها از شیرینیهای خامه ای و شکلاتی که سایز برزگ دارند و حاوی مقدار زیادی کالری هستند، خودداری شود و به جای آن از انواع شیرینی خشک و ساده در اندازه کوچک استفاده شود.
برچسب ها :نمک، وزارت بهداشت ، آجیل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0