بنیادی ادامه داد: کارکنان اغذیه فروشی و رستورانها برای جلوگیری از شیوع بیماریهای منتقله از طریق غذا باید موارد بهداشتی را در نحوه پخت و پز، نگهداری و ارائه غذا به مردم رعایت کنند، زیرا اندکی سهل انگاری و غفلت جان مسافران را در معرض تهدید قرار میدهد.
وی افزود: تمامی این موارد از سوی تیمهای نوروزی در ایام سال به صورت صد در صدی رصد میشود، اما در ایام نوروز و شلوغی نظارتها افزایش مییابد.
بنیادی با تاکید بر اینکه مردم در انتخاب رستورانهای بین راهی در نوروز باید دقت کامل را داشته باشند، تصریح کرد: برای پیشگیری از مسمومیتها نیاز است مسافران از تناول آب و غذایی که سلامت آن مورد تایید نیست خودداری کنند و همچنین تخلفات را گزارش کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه نظارتها بر فعالیت اغذیه فروشی و رستورانها در ایام نوروز باید تشدید شود، گفت: مردم در این رابطه نقش مهمی دارند و گزارشات آنها در این رابطه میتواند بسیار کارساز باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0