۶ ترفند محرمانه دندانپزشکان برای جلوگیری از پوسیدگی دندان
به گزارش قائم آنلاین، استفاده از نخدندان مانع از تضعیف دندانها میشود، چون به نقاطی از دهان دسترسی پیدا میکند که با کمک مسواک اصلا دسترسپذیر نیستند. اگر هنوز نمیدانید که چهطور از نخدندان استفاده کنید، اصلا خجالت نکشید و از دندانپزشک در این مورد سوال کنید. اگر میخواهید دندانهای خودتان را سالم نگه دارید،
به گزارش قائم آنلاین، استفاده از نخدندان مانع از تضعیف دندانها میشود، چون به نقاطی از دهان دسترسی پیدا میکند که با کمک مسواک اصلا دسترسپذیر نیستند. اگر هنوز نمیدانید که چهطور از نخدندان استفاده کنید، اصلا خجالت نکشید و از دندانپزشک در این مورد سوال کنید.
اگر میخواهید دندانهای خودتان را سالم نگه دارید، باید تحت هر شرایطی یک بار در روز از نخدندان استفاده کنید. استفاده از نخدندان مانع از تضعیف دندانها میشود، چون به نقاطی از دهان دسترسی پیدا میکند که با کمک مسواک اصلا دسترسپذیر نیستند. اگر هنوز نمیدانید که چهطور از نخدندان استفاده کنید، اصلا خجالت نکشید و از دندانپزشک در این مورد سوال کنید.
۱. از خمیردندان حاوی فلوراید استفاده کنید
وقتی که میخواهید خمیرندان بخرید، حتما توضیحات روی آن را بخوانید تا مطمئن شوید که از فلوراید درون آن استفاده شده است. خمیردندانهای حاوی فلوراید از دندانها در مقابل دمینرالیزاسیون محافظت میکنند. دمینرالیزاسیون زمانی اتفاق میافتد که باکتریهای درون دهان با قندها ترکیب شوند و اسید تولید کنند. همین اسید میتواند مینای دندان را از بین ببرد و به دندانها آسیب برساند.
۲. از دهانشویه استفاده کنید
قبل از اینکه بخوابید یا قبل از اینکه صبحها از خانه خارج شوید، حتما از دهانشویه استفاده کنید تا ترکیبات دهانشویه به تمامی نقاطی که بهخوبی از طریق مسواک زدن تمیز نمیشوند، برسد. شستن دهان با دهانشویههای حاوی فلوراید، به بازسازی مینای دندان کمک میکند. این ویژگی خصوصا برای افرادی مهم است که مبتلا به حساسیت دندان شدهاند. مطالعات نشان میدهند که دهانشویهها دارای اثربخشی بالایی در پاکسازی پلاکها و باکتریهای مخرب هستند.
۳. دو بار در روز مسواک بزنید و از مسواک الکتریکی استفاده کنید
متخصصان میگویند که اگر دندانهای خودتان را مرتبا تمیز کنید، باکتریهای مخرب را از دندانها دور نگه میدارید. مطالعات بسیاری تایید کردهاند که مسواکهای الکتریکی، این توانایی را دارند که دندانها را بهطور قابل توجهی بهتر از مسواکهای معمولی تمیز کنند.
بسیاری از مسواکهای الکتریکی دارای ویژگیهایی هستند که از مسواک زدن با فشار جلوگیری میکنند و درنتیجه از آسیبرسانی ناخواسته به دندانها و لثهها و حتی پسروی لثهها پیشگیری به عمل میآورند. همراه با پسروی لثهها، ریشههای دندانها در معرض تماس با ترکیبات مختلف قرار میگیرند و درنتیجه نسبت به سردی یا داغی نوشیدنیها یا مواد غذایی حساس میشوند.
۴. یک بار در روز از نخدندان استفاده کنید
بسیاری از متخصصان میگویند که اگر میخواهید دندانهای خودتان را سالم نگه دارید، باید تحت هر شرایطی یک بار در روز از نخدندان استفاده کنید. استفاده از نخدندان مانع از تضعیف دندانها میشود، چون به نقاطی از دهان دسترسی پیدا میکند که با کمک مسواک اصلا دسترسپذیر نیستند. اگر هنوز نمیدانید که چطور از نخدندان استفاده کنید، اصلا خجالت نکشید و از دندانپزشک در این مورد سوال کنید. حفظ سلامتی دندانها مهمتر از آن است که بخواهید از پرسیدن سوالهای کاملا بهجا خجالت بکشید.
۵. منابع کلسیم را به رژیم غذایی اضافه کنید
حتما میدانید که کلسیم به تقویت استخوانها کمک میکند، اما آیا میدانستید که کلسیم میتواند از پوسیدگی دندانها نیز جلوگیری کند؟ متخصصان میگویند که این ماده معدنی ضروری برای دندانها کاملا حیاتی است. بنابراین، حتما مقدار زیادی از منابع مهم مانند شیر، ماست، سبزیهایی مانند کلم بروکلی، بادام و کنسروهای ماهی استخواندار را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید.
۶. حداقل یک بار در سال نزد دندانپزشک بروید
آیا شما هم از رفتن به مطب دندانپزشکی میترسید؟! در این زمینه شما تنها نیستید! یکی از مطالعات نشان میدهد که ۱۵ درصد از آمریکاییها به مطب دندانپزشکی نمیروند، چون اساسا به فوبیای دندانپزشکی مبتلا هستند. اگر شما هم یکی از همین افراد هستید، حتما مساله را به دندانپزشک بگویید.
مراجعه منظم به دندانپزشکی، این امکان را برای دندانپزشک فراهم میکند که بتواند حفرههای کوچک و جدید را شناسایی کند و درمانهای مناسب را زودتر ارائه بدهد تا در ادامه وضعیت شما به پوسیدگی دندان منجر نشود.
برچسب ها :دندانپزشک،نخدندان،کلسیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0