کد خبر : 90282
تاریخ انتشار : شنبه 31 مارس 2018 - 8:30
-

خُر و پُف را با رژیم غذایی طبیعی ضربه فنی کنید

خُر و پُف را با رژیم غذایی طبیعی ضربه فنی کنید

به گزارش قائم آنلاین،  خُر و پُف از نظر طب سنتی به علت غلبه بلغم و سردی در سر، گلو، حلق و معده به وجود می‌آید و برای درمان آن باید با تدابیری سر، گلو و معده گرم شود. خُر و پُف نوعی عکس‌العمل بدن برای جبران کاهش اکسیژن خون است و در مردان بیشتر

به گزارش قائم آنلاین،  خُر و پُف از نظر طب سنتی به علت غلبه بلغم و سردی در سر، گلو، حلق و معده به وجود می‌آید و برای درمان آن باید با تدابیری سر، گلو و معده گرم شود.

خُر و پُف نوعی عکس‌العمل بدن برای جبران کاهش اکسیژن خون است و در مردان بیشتر از زنان دیده می‌شود؛ خُر و پُف غیر مداوم بیماری نیست، اما خُر و پُف مداوم یک بیماری محسوب می‌شود و در برخی مواقع نشان‌دهنده یک بیماری جدی مانند فشار خون بالا، ناراحتی قلبی و تنفسی، سکته مغزی، دیابت و چربی کبد است؛ خُر و پُف می‌تواند از نظر روانی اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار بدهد و آنها را دچار فشارهای عصبی و بی‌خوابی کند.

هر ماده یا وضعیتی که باعث شل شدن عضلات گلو و ساخته شدن بافت چربی و مخاط در آن شود، عامل ایجاد خُر و پُف است؛ از مهمترین عوامل ایجاد کننده خُر و پُف می‌توان به مصرف داروهای خواب‌آور، ضدسرماخوردگی، آنتی‌هیستامین‌ها، بزرگ شدن لوزه‌ها، به پشت خوابیدن و استراحت کردن بر روی بالشی که بیش از حد نرم، سفت و یا خیلی بزرگ، داشتن وزن زیاد، ابتلا به پولیپ بینی و مشکلات تنفسی مانند آسم، استعمال دخانیات مانند سیگار و قلیان، نوشیدن مشروبات الکلی، خشکی هوا، پُرخوری کردن، نوشیدن آب یخ، مصرف شیرینی‌جات، غذاهای زیاد سرخ شده و نشاسته‌ای اشاره کرد.

خُر و پُف کردن سبب می‌شود که فرد پس از بیدار شدن از خواب احساس خواب‌آلودگی، کسالت و خستگی کند، زیرا اکسیژن کافی به شخص در هنگام خواب نرسیده است.

برای بررسی اینکه مصرف چه مواد غذایی باعث بهبود خُر و پُف می‌شوند با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین اقدامات درمانی برای بهبود خُر و پُف

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین اقدامات درمانی برای بهبود خروپف اظهار کرد: مبتلایان به این عارضه باید سبک زندگی خود را تغییر دهند به این صورت که آنها باید از پُرخوری کردن و مصرف غذاهای سنگین، زیاد سرخ شده، نشاسته‌ای و شیرینی‌جات قنادی پرهیز کنند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که دچار خُر و پُف هستند باید از استعمال دخانیات مانند سیگار، قلیان و نوشیدن آب یخ خودداری کنند اظهار کرد: مبتلایان به خُر و پُف که دچار اضافه وزن و چاقی هم هستند برای رفع مشکلشان باید وزن خود را کاهش دهند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: اگر هوای اتاق خشک است افراد برای رفع این مشکل باید از یک دستگاه مرطوب کننده (بخور سرد) استفاده کنند تا دچار خُر و پُف نشوند.

طرز تهیه ترکیب آب میوه‌های مفید برای مبتلایان به خُر و پُف

عظمایی درباره طرز تهیه ترکیب آب میوه‌های مفید برای مبتلایان به خُر و پُف گفت: افراد دچار این عارضه برای رفع مشکلشان باید ۲ عدد سیب، ۲ عدد هویج، چند قطره روغن زیتون بودار، چند قطره آب لیمو ترش تازه و مقداری زنجبیل تازه رنده شده یا پودر زنجبیل را با هم داخل مخلوط‌کن بریزند و روزانه ۲ تا سه لیوان آب آنها را میل کنند.

وی با اشاره به نقش موثر مصرف میوه‌ها و سبزیجات در درمان خُر و پُف تأکید کرد: مبتلایان به خُر و پُف برای رفع مشکلشان باید یک عدد بِه، یک عدد گلابی، یک عدد سیب، یک قاشق غذاخوری عسل و چند قطره آب لیمو ترش تازه را با هم داخل مخلوط‌کن بریزند و روزانه آب آنها را ۲ تا سه لیوان میل کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی غرغره اسانس نعناع را در رفع خُر و پُف موثر دانست و تصریح کرد: مبتلایان به خُر و پُف باید مقداری کمی از اسانس نعناع را در آب ولرم بریزند و دهانشان را با این محلول غرغره کنند.

بخوری موثر برای درمان خُر و پُف

عظمایی درباره بخوری موثر برای درمان خُر و پُف بیان کرد: مبتلایان به خُر و پُف به ویژه در هنگام سرماخوردگی باید از بخور ترکیب گیاهان تخم‌گشنیز، اکالیپتوس و مرزنجوش استفاده کنند.

طرز تهیه دمنوشی مفید برای مبتلایان به خُر و پُف

وی درباره طرز تهیه دمنوشی مفید برای مبتلایان به خُر و پُف گفت: افراد دچار این عارضه برای رفع مشکلشان باید هر یک از گیاهان اسطوخودوس، آویشن، گل‌ختمی، بادرنجبویه و تخم گشنیز را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند سپس یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ مبتلایان به خُر و پُف باید این دمنوش را در طول روز با کمی عسل میل کنند.

طرز تهیه ترکیب عرقیجات مفید برای درمان خُر و پُف

وی درباره طرز تهیه ترکیب عرقیجات مفید برای درمان خُر و پُف اظهار کرد: مبتلایان به خُر و پُف برای درمان بیماری خود باید هر یک از عرقیجات بادرنجبویه، گل گاوزبان و اسطوخودوس را به نسبت مساوی با هم ترکیب و یک استکان از این مخلوط را قبل از خواب میل کنند؛ ترکیب این عرقیجات خاصیت آرامبخشی دارد و از ورود نزله‌ها از معده به سمت سر هنگام خوابیدن جلوگیری می‌کند.

مناسبترین روغن‌ها برای مبتلایان به خُر و پُف

این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مناسب‌ترین روغن‌ها برای مبتلایان به خُر و پُف یادآور شد: مبتلایان به خُر و پُف برای رفع مشکلشان باید شب‌ها قبل از خواب ملاج سر، گردن، داخل و اطراف بینی، پیشانی، حلق و پشت گوش‌هایشان را با روغن زیتون یا سیاه دانه ماساژ دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

10 + بیست =