کد خبر : 90292
تاریخ انتشار : شنبه 31 مارس 2018 - 8:55
-

شلغم را خام بخوریم یا پخته؟

شلغم را خام بخوریم یا پخته؟

به گزارش قائم آنلاین،  در فصل سرما، سرماخوردگی مهمترین سوغات طبیعته و شلغم چه بصورت پخته که معمولا بوش برامون غیر قابل تحمله و چه بشکل خام، نقش مهمی در درمان این بیماری بظاهر ساده، اما همه گیر داره. شلغم یکی از سبزیجات بسیار مفیدیه که نقش قوی‌ترین آنتی بیوتیکهارو بازی میکنه، اما متأسفانه، چون

به گزارش قائم آنلاین،  در فصل سرما، سرماخوردگی مهمترین سوغات طبیعته و شلغم چه بصورت پخته که معمولا بوش برامون غیر قابل تحمله و چه بشکل خام، نقش مهمی در درمان این بیماری بظاهر ساده، اما همه گیر داره.

شلغم یکی از سبزیجات بسیار مفیدیه که نقش قوی‌ترین آنتی بیوتیکهارو بازی میکنه، اما متأسفانه، چون نسبت به انواع دیگه‌ی سبزیجات کاربرد کمتری در وعده‌های غذاییمون داره، کمتر ازش استفاده میکنیم. در فصل سرما، سرماخوردگی مهمترین سوغات طبیعته و شلغم چه بصورت پخته که معمولا بوش برامون غیر قابل تحمله و چه بشکل خام، نقش مهمی در درمان این بیماری بظاهر ساده، اما همه گیر داره.

برای حفظ خواص سبزیجات بهتره تا اونهارو بصورت خام مصرف کنیم. چون شلغم سرشار از ویتامین C. هست بهتره تا برای حفظ این خاصیت، از اون بشکل خام در سالاد یا مثل بوته‌ی پیاز یا ترب در کنار غذا استفاده بشه. برای کسانی که بعلت مشکلات معده نمیتونن از شلغم خام استفاده کنن، بخارپز کردن و اضافه کردن شلغم در اواخر زمان پخت غذا باعث حفظ خواص بیشمارش میشه؛ بنابراین مصرف شلغم چه بصورت خام و چه پخته بسیار مفیده فقط برای دریافت بیشتر ویتامین c. بهتره تا اون رو خام مصرف کنیم.

خواص شگفت انگیز شلغم برای سلامتی

سرشار از ویتامین C. و آنتی بیوتیک قوی در درمان سرماخوردگی

تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت قوای جنسی و افزایش دهنده‌ی اسپرم

بهبود سلامت قلب

ضد التهاب و مؤثر درمان امراض پوستی

ضد سرطان بعلت خاصیت آنتی اکسیدانی

بهبود سلامت پوست و مو

تقویت چشم و بینایی

تقویت استخوان‌ها بعلت داشتن کلسیم و موثر در درمان آرتروز و رماتیسم

سرشار از فیبر و کم کالری درنتیجه موثر در کاهش وزن

سرشار از آهن و موثر در درمان کم خونی

خاصیت شلغم برای سرماخوردگی با ترکیب شلغم و عسل

عسل و شلغم دو آنتی اکسیدان قوی هستن که ترکیب این دو برای درمان سرماخوردگی بسیار مؤثره. برای استفاده‌ی مفید و موثر از شلغم خام بهتره تا بعد از جدا کردن ریشه و ساقه با ایجاد حفره نسبتا عمیقی مقداری عسل داخل شلغم بریزید و پس از به آب افتادن اون رو بنوشید و بوته‌ی شیرین و خوش طعم اون رو با غذا یا بشکل پخته مصرف کنید.

سوپ یا آش شلغم به همراه سایر مخلفاتی که در پخت انواع سوپ‌ها یا آش استفاده میشه در درمان سرماخوردگی بسیار مفیده همچنین برای باز شدن مجاری تنفسی و پاکسازی سینوس‌ها بخور شلغم مؤثر و مفید خواهد بود. همچنین اگر با بوی شلغم پخته مشکلی ندارید میتونید از شلغم آب پز شده به همراه مقداری نمک برای درمان سرماخوردگی استفاده کنین یا به کمک دستگاه آب میوه گیری از شلغم نوشیدنی تهیه کنید و برای درمان سرماخوردگی مصرف کنید همچنین غرغره کردن آب شلغم برای درمان گلودرد هم مفید خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − سه =