کد خبر : 90448
تاریخ انتشار : یکشنبه 1 آوریل 2018 - 9:40
-

دیابت را با آب سبزیجات ضربه‌فنی کنید

دیابت را با آب سبزیجات ضربه‌فنی کنید

به گزارش قائم آنلاین،  دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌های متابولیکی است؛ در این عارضه توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود یا بدن در برابر انسولین تولید شده مقاوم می‌شود بنابراین این هورمون نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد؛ انسولین هورمونی است که مواد غذایی و نشاسته‌ای را در بدن به انرژی

به گزارش قائم آنلاین،  دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌های متابولیکی است؛ در این عارضه توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود یا بدن در برابر انسولین تولید شده مقاوم می‌شود بنابراین این هورمون نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد؛ انسولین هورمونی است که مواد غذایی و نشاسته‌ای را در بدن به انرژی تبدیل می‌کند.

عوامل ژنتیکی، چاقی، کم‌تحرکی، عصبانیت و استرس در بروز دیابت نقش موثری دارند؛ دیابت چند نوع دارد که دیابت نوع یک، نوع ۲ و بارداری از جمله انواع دیابت هستند؛ مصرف برخی مواد غذایی به بهبود دیابت کمک شایانی می‌کند؛ برای بررسی اینکه چه سبزیجاتی می‌توانند در کنترل دیابت موثر باشند، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

سبزیجات مفید برای مقابله با دیابت
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مصرف اسفناج را برای مبتلایان به دیابت موثر دانست و درباره خواص این سبزی اظهار کرد: اسفناج حاوی آهن، بتاکاروتن و ویتامین K. بوده و برای دیابت نوع ۲ مفید است.
وی بیان کرد: گوجه‌فرنگی هم یکی دیگر از سبزیجات مفید برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود؛ گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین C.، A. و پتاسیم است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص کلم‌بروکلی افزود: کلم‌بروکلی منبع غنی از ویتامین A.، C.، K. و آهن است.
عظمایی مصرف خیار را برای مبتلایان به دیابت ضروری دانست و گفت: خیار حاوی ویتامین K.، C. و پتاسیم است؛ پیاز هم انسولین طبیعی دارد بنابراین افرادی که دچار دیابت هستند، می‌توانند آن را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند.
وی درباره خواص مارچوبه تاکید کرد: این گیاه سرشار از ویتامین A. و K. است. مصرف منظم مارچوبه موجب کنترل قند خون می‌شود و تولید انسولین در بدن را افزایش می‌دهد.

طرز تهیه آب کرفس، کلم و گوجه‌فرنگی
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره طرز تهیه آب کرفس، کلم و گوجه‌فرنگی تصریح کرد: افراد برای تهیه آب این سبزیجات باید ۲ عدد ساقه کرفس، ۲۰۰ گرم برگ گلم و یک عدد گوجه فرنگی متوسط را با هم در مخلوط‌کن بریزند و آب آن‌ها را بگیرند؛ مبتلایان به دیابت می‌توانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب کرفس، کلم و گوجه‌فرنگی را میل کنند.

طرز تهیه آب هویج، خیار، کلم و فلفل‌دلمه‌ای
عظمایی درباره طرز تهیه آب هویج، خیار، کلم و فلفل‌دلمه‌ای اظهار کرد: افراد برای تهیه آب این سبزیجات باید یک عدد هویج متوسط، ۲ عدد خیار متوسط، ۲۰۰ گرم برگ کلم و یک عدد فلفل‌دلمه‌ای سبز را با هم در مخلوط‌کن بریزند و آب آن‌ها را بگیرند؛ مبتلایان به دیابت می‌توانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب هویج، خیار، کلم و فلفل‌دلمه‌ای را میل کنند.

طرز تهیه آب شنبلیله، جعفری، کرفس و گشنیز
وی درباره طرز تهیه آب شنبلیله، جعفری، کرفس و گشنیز بیان کرد: افراد برای تهیه آب این سبزیجات باید ۱۰۰ گرم شنبلیله، ۲۰ ساقه جعفری، یک ساقه کرفس و ۲۰ ساقه گشنیز را با هم در مخلوط‌کن بریزند و آب آن‌ها را بگیرند؛ مبتلایان به دیابت می‌توانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب شنبلیله، جعفری، کرفس و گشنیز را میل کنند.

دمنوش‌هایی برای بهبود دیابت
عظمایی یادآور شد: افرادی که دچار دیابت هستند باید هر یک از عرقیجات بوقناق، کلپوره، شنبلیله و گزنه را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند و روزانه سه استکان از مخلوط این عرقیجات را میل کنند؛ همچنین این اشخاص می‌توانند یک قاشق غذاخوری از ترکیب گیاهان چای‌ترش، سنبل‌الطیب، اسطوخودوس، مریم‌گلی و گزنه را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ این دمنوش برای دیابت و به ویژه دیابت عصبی بسیار مفید است؛ مبتلایان به دیابت می‌توانند این دَم‌کرده را در طول روز بنوشند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − 17 =