کد خبر : 91292
تاریخ انتشار : جمعه 6 آوریل 2018 - 8:35
-

آلو‌های شکلاتی با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر

آلو‌های شکلاتی با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر

به گزارش قائم آنلاین،  این آلو‌های خوشمزه شکلاتی را خیلی دوست خواهید داشت. به نقل از فوت و فن خوردن آن‌ها طعم ترش آلو و شیرینی شکلات را با هم دارد که بسیار دوست‌داشتنی است.   تعداد: ۲۰ تا ۲۲ عدد زمان تهیه: یک ساعت و ۱۵ دقیقه زمان خنک شدن: ۲ ساعت مواد لازم

به گزارش قائم آنلاین،  این آلو‌های خوشمزه شکلاتی را خیلی دوست خواهید داشت. به نقل از فوت و فن خوردن آن‌ها طعم ترش آلو و شیرینی شکلات را با هم دارد که بسیار دوست‌داشتنی است.

 

تعداد: ۲۰ تا ۲۲ عدد
زمان تهیه: یک ساعت و ۱۵ دقیقه
زمان خنک شدن: ۲ ساعت

مواد لازم

۲۰ تا ۲۲ عدد آلوی خشک
یک پیمانه آب پرتقال
¼ پیمانه کره آب شده
¼ پیمانه شوربای ذرت
۲، ۲/۳ پیمانه پودر قند
۲۲۵ گرم روکش شکلاتی
۲۲۵ گرم شکلات شیری خرد شده
۲۲۵ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده

طرز تهیه

آلو‌ها را در کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال را روی آن بریزید. روی کاسه در بگذارید و یک شب تا صبح کنار بگذارید تا خیس بکشند.
آلو‌ها را به مدت دو ساعت روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
سپس، در یک کاسه متوسط، کره و شوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر قند را اضافه کنید. آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند. حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط پودر قند را دور آلو‌ها بگیرید. آن‌ها را به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

در یک کاسه متوسط، روکش شکلاتی و شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم آب کنید. آن‌ها را مرتب هم بزنید. یک لایه کاغذ روغنی روی سینی بزرگی قرار دهید. با کمک چنگال، آلو‌ها را درون مخلوط شکلات آب شده فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. مطمئن شوید که شکلات اضافه گرفته شده است و از آلو‌ها نمی‌چکد.. قتی همه آلو‌ها آماده شدند آن‌ها را درون سینی بچینید و دوباره یک تا دو ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.

یک سینی دیگر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. حدود ۲/۳ از شکلات شیری را در کاسه کوچکی بریزید و آن را به مدت ۱ ٫ ۵ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۳۰ درجه قرار دهید. هنگامی که شکلات‌ها آب شدند، بقیه آن‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در صورت لزوم، ۱۰ ثانیه دیگر آن‌ها را حرارت دهید تا کاملا آب شوند.
دوباره آلو‌های سفت شده را درون مخلوط شکلات شیری فرو کنید، شکلات اضافه را بگیرید و روی سینی بچینید و کنار بگذارید.

این شکلات‌های خوشمزه را می‌توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۲۶۳
چربی: ۱۱ گرم
کلسترول: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۳۷ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۲۴ گرم
پروتئین: ۱ گرم
آهن: ۱ گرم
پتاسیم: ۱۱۱ میلی‌گرم
کلسیم: ۱۰ میلی‌گرم
سدیم: ۲۱ میلی‌گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده − چهار =