کد خبر : 92140
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 10 آوریل 2018 - 14:40
-

آندری”، ویترین چند هزار دلاری جودوی ایران

آندری”، ویترین چند هزار دلاری جودوی ایران

به گزارش قائم آنلاین، چهارمین مرحله از رقابت‌های گرندپری در سال ۲۰۱۸ با حضور ۳۱۷ جودوکار از ۵۰ کشور جهان از روز جمعه به مدت سه روز به میزبانی ترکیه در آنتالیا برگزار شد. در این مرحله از مسابقات تیم ملی جودو ایران با ترکیب ۹ ملی پوش به روی تاتامی رفت که سرانجام دستاورد

به گزارش قائم آنلاین، چهارمین مرحله از رقابت‌های گرندپری در سال ۲۰۱۸ با حضور ۳۱۷ جودوکار از ۵۰ کشور جهان از روز جمعه به مدت سه روز به میزبانی ترکیه در آنتالیا برگزار شد. در این مرحله از مسابقات تیم ملی جودو ایران با ترکیب ۹ ملی پوش به روی تاتامی رفت که سرانجام دستاورد جودوکاران کشورمان در این رقابت‌ها یک مدال نقره توسط جواد محجوب و  یک نشان برنز توسط محمد بریمانلو بود.

در دیگر اوزان علی قلی پور، قاسم نوری زاده، علیرضا خجسته، سعید ملایی، وحید نوری، رامین صفویه و حمیدرضا سجادی فر با شکست برابر رقبای خود از دور مسابقات حذف شدند.

مهمترین اتفاق و شاید تلخ ترین اتفاقی که در رقابت‌های گرندپری ترکیه رخ داد، شکست زودهنگام سعید ملایی نفر دوم رنکینگ جهانی بود. ملایی به عنوان سید یک در بالای جدول در این مسابقات حضور داشت،  پس از استراحت در گام نخست، برابر «گارگیاشویلی» دارنده مدال برنز جوانان جهان از گرجستان باخت و وداع زودهنگامی با تاتامی آنتالیا داشت.

متاسفانه ملایی که در واقع یکی از شانس‌های کسب مدال در جودوی ایران است، با تصمیم عجیب کادرفنی در تمام رویداد‌های بین المللی حضور پیدا می‌کند و در واقع حضور مداوم وی در مسابقات مختلف باعث فرسودگی این ملی پوش می‌شود. حضور مداوم وی در مسابقات مختلف حتی باعث شد که وی در اواخر سال گذشته به نحوه حضورش در مسابقات بین المللی اعتراض شدیدی در رسانه‌ها داشته باشد.

در هر صورت جودوی ایران همچنان با محمد منصوری روی نوار ناکامی‌ و در مسیر تاریک حرکت می‌کند، اما مسئولان فدراسیون همچنان برای بقای وی پافشاری می‌کنند. پافشاری در حالی از سوی مسئولان فدراسیون برای ماندن منصوری ادامه دارد که فدراسیون جودو کشورمان سال گذشته با یک مربی ازبکستانی به توافق رسیده‌اند اما او با تمام توانایی‌های فنی (به قول مسئولان فدراسیون) همچنان زیر دست سرمربی تیم ملی فعالیت می‌کند و در اوضاع آشفته بازار دلار در ایران، همچنان جیب های خود را پر از دلار می‌کند.

به هر حال اینکه نمایندگان کشورمان در رویدادهای مختلف در همان دور نخست و در کمتر از یک دقیقه مقابل حریفان خود شکست می‌خورند، نشان از ضعف فنی سرمربی تیم ملی است، سرمربی که به قول یکی از جودوکاران کشورمان تنها موفقیت او در جودو دومی استان تهران هم نیست! اما اینکه بر حسب چه متر و معیاری، “آندری شکوربابین” مربی تراز اول جودوی ازبکستان به ایران آمده اما ریز و درشت مسائل فنی همچنان برعهده سرمربی ناکام جودوی کشورمان است، جای سوال وجود دارد!

منصوری بیش از ۱۵ اعزام بین المللی را با تیم ملی به مسابقات و رویداد‌های مختلف اعزام شده، اما کارنامه پرباری را نداشته است. در واقع باید بگوییم، اگر قرار باشد که به او از نمره ۲۰ امتیاز بدهیم، در خوش بینانه ترین حالت شاید نمره ۵ هم به او ندهیم و بدین ترتیب با هر معیاری منصوری بدون شرط رفوزه در امور فنی است! اگر به یک سال و نیم گذشته نگاه کنیم، ۹۰ درصد مدال‌های کسب شده در جودوی ایران به صورت ضربدری و پلکانی توسط جواد محجوب و سعید ملایی کسب شده  البته در مقاطعی هم جودوکارانی مثل رشنونژاد (جودوکاری که در یکی از اعزام ها هیچ وقت به ایران بازنگشت و پناهنده شد) و بریمانلو به صورت جسته و گریخته چنگی به مدال‌های بین المللی زده‌اند.

به هر حال سوالی که این روزها بدون جواب باقی مانده، این است زمانی که سرمربی تیم ملی پس از گذشت بیش از یک سال هنوز نتوانسته، حتی یک جودوکار به جودوی ایران اضافه کند، چه دلیلی دارد که در آستانه بازی‌های آسیایی اندونزی همچنان هدایت تیم ملی را برعهده داشته باشد؟ هدایت تیم ملی در حالی بر عهده منصوری است که  به گفته مسئولان فدراسیون “آندری شکوربابین” یکی از مربیان خوب ازبکستان است که به ایران آمده و کنار تیم ملی کشورمان حضور دارد، اما هدایت ملی پوشان بر عهده محمد منصوری است و هیچ موفقیتی بزرگی در جودو ایران به چشم نمی‌خورد و آندری فقط در ویترین جودوی ایران دست نخورده باقی مانده است.

نباید فراموش کنیم نفرات مدال آور در جودوی کشورمان همان نفراتی هستند که در المپیک برزیل نیز حضور داشتند و پیش از آن نیز مدال آور بودند و حاصل دسترنج سرمربی فعلی نیستند، پس بهتر است که به گزینه‌ای که به خاطر اعتماد فنی او را به ایران آورده‌ایم، فرصت دهیم تا تجربیات خود را در اختیاز ملی پوشان کشورمان قرار دهد. به هر حال وقتی تجربیات نداشته منصوری به فریاد جودوی ایران نرسیده، بهتر است که تجربیات مربی ازبکستانی در اختیار ملی پوشان قرار بگیرد تا شاید اتفاق مثبتی رخ دهد.

ملایی و محجوب که سال‌های سال است برای جودوی کشورمان جسته و گریخته مدال کسب می‌کنند و قطعا با سپردن جودوی ایران به دست مربی ازبکستان هیچ اتفاق تلخی رخ نخواهد داد، شاید با این کار آندری بتواند پدیده‌های جدیدی را به جودوی ایران معرفی کند. البته آنهم شاید!

ختم کلام اینکه، حیف است در پلشتی اوضاع دلار در ایران، یک مشت دلار زبان بسته به حساب مربی واریز شود که فقط در ویترین جودوی ایران است و بدون هیچ گونه تلاشی دلارها را به جیب می زند و البته هیچ خروجی خاصی هم ندارد.

لازم به یادآوری است، فدراسیون جودو ایران طی یک سال اخیر بیش ۸۱ جودوکار را رده بزرگسالان به ۱۵ رویداد بین المللی اعزام کرده که حاصل آن ۲ مدال طلا، ۷ نقره و ۱۰ برنز و حذف ۶۱ جودوکار داشته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + 9 =