کد خبر : 92086
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 10 آوریل 2018 - 9:50
-

۳۰ درصد اموال موقوفه سند ندارند

۳۰ درصد اموال موقوفه سند ندارند

به گزارش قائم آنلاین، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامرضا محمد‌زاده گفت: در استان تهران کل هزینه ساخت، مرمت و نوسازی بقاع متبرکه و امام‌زادگان بر عهده هیأت امنا و مردم قرار دارد و هزینه‌های عمرانی را مردم پرداخت می‌کنند. وی بیان کرد: بقاع متبرکه و امام‌زادگان بعد از انقلاب به مدت ۳۵ سال در استان تهران به

به گزارش قائم آنلاین، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامرضا محمد‌زاده گفت: در استان تهران کل هزینه ساخت، مرمت و نوسازی بقاع متبرکه و امام‌زادگان بر عهده هیأت امنا و مردم قرار دارد و هزینه‌های عمرانی را مردم پرداخت می‌کنند.

وی بیان کرد: بقاع متبرکه و امام‌زادگان بعد از انقلاب به مدت ۳۵ سال در استان تهران به حال خود گذاشته شده بود و افراد عادی به صورت فامیلی متولی‌گری آنها را بر‌ عهده داشتند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران تصریح کرد: در این مدت بعضی از افراد از امام‌زادگان که به حال خود گذاشته شده بودند سوءاستفاده می‌کردند، به همین دلیل در این چند سال ساماندهی بقاع متبرکه صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: اوقاف در چند شهرستان استان تهران از جمله ورامین، دماوند، رباط کریم، لواسان و شهریار مشکل دارد که رفع این مشکلات نیازمند کار جهادی با مشارکت مسؤولان شهرستان است و مسؤولان باید کمک‌حال اداره اوقاف و امور خیریه باشند.

محمد‌زاده گفت: از بدو تأسیس اداره ثبت اسناد و املاک کشور اداره اوقاف و امور خیریه هنوز نتوانسته است برای بیش از ۳۰ درصد از اموال موقوفه خود سند اموال بگیرد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بعضی از اموال موقوفه و زمین‌هایی که توسط خیرین در گذشته به اداره اوقاف واگذار شده توسط عده‌ای غصب شده و دارای معارض است، اقدامات قضایی در این خصوص در دست اقدام است.

وی گفت: در سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان تهران یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و ساز مدارس هزینه کردند که این اقدام خیرین مدرسه‌ساز ستودنی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران اظهار کرد: در کشور ما علاقه‌مندی مردم به امور خیریه بسیار بالاست و مردم در این کار خیر پیش‌قدم هستند، مسؤولان امر نیز باید به کار خیرین نظارت داشته باشند و مشکلات پیش روی خیرین را حل و فصل کنند.

وی بیان کرد: برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه بر این است که هر شهرستان باید امور خودش را حل و فصل کند و قادر به اداره امور خود باشد.

محمد‌زاده در پایان متذکر شد: درآمد و دریافتی هر شهرستان باید در خود همان شهرستان هزینه شود و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه + 4 =