آشنا به «سقوط و صدای خیابان» می اندیشد!
به گزارش قائم آنلاین، «حسامالدین آشنا»، مشاور رئیسجمهور روحانی و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری به تازگی در اشاره به التهابات نرخ ارز در یک توییت نوشت: «دولت و ملت از این مرحله هم با اعتماد متقابل با اقتدار عبور خواهند کرد. دولت گفتگو با فعالان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را ادامه خواهد داد،
به گزارش قائم آنلاین، «حسامالدین آشنا»، مشاور رئیسجمهور روحانی و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری به تازگی در اشاره به التهابات نرخ ارز در یک توییت نوشت:
«دولت و ملت از این مرحله هم با اعتماد متقابل با اقتدار عبور خواهند کرد. دولت گفتگو با فعالان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را ادامه خواهد داد، صدای خیابان را خواهد شنید و بیشتر با مردم سخن خواهد گفت.»
پیش از این نیز کلیپی بصورت رسمی از طرف مرکز بررسیهای استراتژیک در فضای مجازی منتشر شده بود که در آن یکی از مدیران این مرکز با تشبیه کشور به هواپیمای در حال سقوط از کاپیتان این هواپیما میخواهد تا نظرات منتقدین را بشنود و از خشونت با منتقدین و کارشناسان دست بردارد!
*ما بصورت قطعی نمیدانیم قصد و منظور آقای آشنا از تأکید بر این مفاهیم، به رسمیت شناختن آنها و تأکید بر آنها چیست!؟
مقصد آقای آشنا از انتشار کلیپ موسوم به کاپیتان سقوط که بود!؟ رئیسجمهور روحانی یا شخص دیگری؟
منهای این قصد و منظور که قطعیت آن بایستی در جای دیگری مشخص شود، اما این نکته واضح و مبرهن است که وقتی یک صاحب منصب در ستاد دولت از «صدای خیابان» و «سقوط» صحبت میکند و در قبال آنها از موضع مشفق و دلسوز و غیره وارد میشود و مثلا در موافقت با دلائل سقوط محتوای مولتی مدیا تولید میکند، یقینا محاسباتی در قبال برخی رخدادهای احتمالی دارد که اقتضای آنها به رسمیت شناختن مقولاتی مثل صدای خیابان و یا ایما و اشاره درباره سقوط و کنایه زدن به مقامات ارشد کشور است.
اینکه کسی تصور کند، این مقولات جنگ روانی هستند و فهم آنها کار دشواری است! تصور درستی نیست…
گفتنیست، برخی محافل تحلیلی از چند سال قبل، وقوع فتنه اقتصادی و اعتراض ظالمانه علیه نظام اسلامی را پیشبینی کرده بودند. تحلیلی که همین محافل معتقدند پیشلرزه آن در دیماه ۹۶ رخ داده و کسانی در ستاد «جریان سیاسی خاص» مشغول پخت و پز برای ایجاد دوباره آن در مقیاسی وسیعتر هستند.
از این رو در این تحلیل از عبارت «اعتراض ظالمانه» استفاده میشود که بنا به آمار وزارت کشور، ۶۰ درصد حاضران در اغتشاشات دیماه ۹۶ شاغل بودهاند و ۷۰ درصد شعارهای این افراد نیز سیاسی بوده است نه اقتصادی!
اوضاع کشور در ابعاد اقتصادی و سیاسی و امنیتی هم به گواه آمار داخلی و گزارشات نهادهای بینالمللی نه تنها بحرانی نیست بلکه پیشرفتهای بزرگی را نیز بدست آورده است و کارنامه قابل دفاعی دارد.
شاهد مثال آنکه به گواه سازمان ملل، ضریب جینی یا همان شاخص عدالت اقتصادی در ایران اسلامی هماکنون از آمریکا و چین و روسیه بهتر است و اقتصاد ایران توانسته جایگاه هجدهمین اقتصاد بزرگ جهان را کسب کند.
برچسب ها :مشاور، رئیسجمهور،استراتژیک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0