سریال «آنام» اوج و فرود خوبی داشت/ همخوانی داستان با طبع تماشاگر ایرانی
به گزارش قائم آنلاین، با اشاره به سریال «آنام» به کارگردانی جواد افشار گفت: جواد افشار در هدایت و کارگردانی آنام به خوبی عمل کرده و توانسته قصهاش را خوب تعریف کند. وی در ادامه افزود: انواع شبکههای ماهوارهای و نمایش خانگی و … به راحتی در دسترس مخاطبان امروزی هست اما با توجه به
به گزارش قائم آنلاین، با اشاره به سریال «آنام» به کارگردانی جواد افشار گفت: جواد افشار در هدایت و کارگردانی آنام به خوبی عمل کرده و توانسته قصهاش را خوب تعریف کند.
وی در ادامه افزود: انواع شبکههای ماهوارهای و نمایش خانگی و … به راحتی در دسترس مخاطبان امروزی هست اما با توجه به همه اینها عناصری در داستان آنام وجود داشت که توانست تا قسمت پایانی مخاطبان را پای خود نگه دارد و از همه مهمتر اینکه داستان با طبع تماشاگر ایرانی همخوانی داشته است. همچنین داستانی پذیرفتنی، انتخاب مناسب بازیگران، عدم ناهماهنگی طراحی چهره و لباس، بازیگر شهری و شهرستانی مناسب، تلفیق صحیح داستان و تاریخ و … همگی از نکتههای مثبت این مجموعه تلویزیونی بود.
سلطان محمدی با اشاره به اوج و فرود داستان بیان داشت: داستان آنام در کنار اینکه چند قهرمان داشته، اوج و فرود خوبی هم داشت. خانواده ایرانی دیگر داستانهایی که دو قهرمان دارند را دلچسب نمیداند، اما اگر داستانی چند وجهی حرکت کند و خانواده به خانواده پیش رود مخاطب هم پا به پا با آن همراه خواهد شد و نگران سرنوشت کاراکترها است.
وی در ادامه درباره اینکه نام سریال با موضوع داستان ارتباط دارد، نیز گفت: از همان ابتدا که تیتراژ آغاز میشود تکلیف مخاطب با داستان مشخص است و او میداند که با داستانی مادرانه روبرو خواهد بود و معادله چند وجهی و معما برای مخاطب تعریف نمیکند درست برعکس تعدادی از سریالها که با نام زنانه شروع کرده و در ادامه هیچ زنانگی در آنها وجود ندارد.
این منتقد ضمن بیان تفاوت بین «آنام» و «کیمیا» بیان داشت: کیمیا به تاریخ مرتبط بود آنهم تاریخی که رویدادهای مشخصی داشت و میخواستند قهرمان تخیلی را میان این اتفاقها عبور داده و سیر تاریخی چندین و چند ساله را حرکت دهند. آنجا در تداخل قصهپردازی و درام نویسی با اینکه رعایت شاخصههای هویت دار تاریخ را کرده بودند، اما طبیعی بود که بین این دو دچار ناهماهنگی شوند و همین موضوع اعتراضهای فراوانی را در پی داشت.
وی ادامه داد: در «آنام» قهرمان خانوادگی قصه را پیش میبرد، اما در «کیمیا» تاریخ انقلاب، اولویت داشت. در کنار تمامی اینها کارگردان عنصر اصلی این سریال بود که به عبارتی هدایت کننده کار به شمار میرفت. او در اینجا قصه خود را روان و نرم روایت کرد و کاراکترها نیز در جای خود به خوبی قرار گرفته و همچنین روان صحبت میکردند.
این منتقد با اشاره به بازیگران زمان گذشته و حال در سریال «آنام» گفت: انتخاب بازیگران این سریال حساب شده و طراحی چهره رعایت شده بود که قصه را به خوبی جلو برد، دقیقا اتفاقی که در ستایش ۲ و کیمیا نیفتاد و کاراکترهای کیمیا و ستایش با قصه جلو نرفتند.
سلطان محمدی درباره حضور بازیگران بومی در این سریال عنوان داشت: ما در پایتخت، کیمیا و ستایش بازیگران بومی زیادی داشتیم. اما این موضوع بستگی به توان تولید آثار در شهرستانها دارد که اگر انطباق خوبی رقم بخورد نتیجه خوبی را هم در بر خواهد داشت.
وی در پایان نیز بیان داشت: مردم ما با ورود گاه به گاه پخش مستقیم فوتبال به زمان ثابت این نوع سریالها عادت کردهاند و تنها شبکهای که در این میان آسیب نمیبیند ۲ و ۵ است. اما شبکههای ۳ و ۱ با زمان فوتبال و ادامه دار شدن خبر تداخل پیدا میکنند و اینکه مردم با توجه به این شرایط باز هم سریالهای این دو شبکه را دنبال میکنند نکته قابل حمایتی است.
سریال «آنام» به تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه و کارگردانی جواد افشار هر شب از شبکه سه سیما پخش میشود.
برچسب ها :سریال ، ایران،آنام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0