کد خبر : 94753
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 می 2018 - 10:35
-

جهان در قرن ۲۱ میلادی دموکراتیک نیست

جهان در قرن ۲۱ میلادی دموکراتیک نیست

به گزارش قائم آنلاین، حسن رحیم‌پور ازغدی در ششمین کنفرانس بین‌المللی افق نو به موضوع «قدس، پایتخت همیشگی» که در هتل الغدیر مشهد در حال برگزاری است، گفت: اینجا از رهبران یهود ضد صهیونیست و جریان‌های غیرمذهبی اما طرفداران آزادی و برابری و حتی فرماندهان سابق نظامی حضور دارند که همه ظاهراً متنوع و متفاوت

به گزارش قائم آنلاین، حسن رحیم‌پور ازغدی در ششمین کنفرانس بین‌المللی افق نو به موضوع «قدس، پایتخت همیشگی» که در هتل الغدیر مشهد در حال برگزاری است، گفت: اینجا از رهبران یهود ضد صهیونیست و جریان‌های غیرمذهبی اما طرفداران آزادی و برابری و حتی فرماندهان سابق نظامی حضور دارند که همه ظاهراً متنوع و متفاوت اما به لحاظ هدف نزدیکیم.

وی، هدف اصلی را ایجاد آلترناتیو برای قدرت حاکم دانست و افزود: مشکل به لحاظ تئوریک از تفکیک عقل از وحی و فلسفه از دین و در مرحله بعد تفکیک علم از فلسفه و اخلاق شروع شد و نهایتاً گفته شد ما کاری به فلسفه و دین و چرایی اقداماتمان نداریم و مسئله چگونگی اقدام است که با علم به دست می‌آید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه علم زاینده قدرت و ثروت در جهان شده است، ادامه داد: زمانی که علم از فلسفه و دین و اخلاق جدا شد، تبدیل به سلاحی خطرناک در اختیار انسان‌نماهایی قرار گرفت که تعدادشان در چند کمپانی سرمایه‌گذاری بین‌الملل به چند هزار نفر و چند صد نفر هم نمی‌رسد، اما توانسته‌اند جهان را از طریق جنگ اول و دوم جهانی، بمب اتم و بانک‌های بین‌المللی و سینما و رسانه کنترل کنند.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به هدف غرب مبنی بر تک‌قطبی‌کردن جهان خاطرنشان کرد: یکی از مقامات آمریکا چندی پیش اعلام کرد که امروز در جهان سه مانع داریم که اگر نباشند می‌توانیم جهان را قورت بدهیم و سپس به چین روسیه و ایران اشاره کرد.

وی اضافه کرد: طبیعی است که مانعیت چین اقتصادی است تا ایدئولوژی و در روسیه هم تهدیدهای سیاسی نظامی بیشتر است، اما انقلاب اسلامی تهدید ایدئولوژیک محسوب می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امروز هم علم و هم فلسفه پذیرفته‌اند که حقیقت قابل اثباتی وجود ندارد، اظهار کرد: این تفکیک علم از فلسفه و اخلاق و دین آثار مهمی داشت، از جمله اینکه امروز نمی‌توانیم مطمئن باشیم که چه کلمات و اصطلاحاتی مهم‌اند.

وی در پاسخ به این سؤال که چگونه باید ساختار حاکم را بشکنیم، گفت: ما باید بتوانیم قدرتی موازی قدرت سیاسی و رسانه‌ای و اقتصادی آمریکا و آنگلوساکسون ایجاد کنیم که قدرت رقابت داشته باشد و باید یک ائتلاف جهانی تشکیل دهیم، با این هدف که انحصار حاکم بر جهان را بشکنیم.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: بعضی کشورها مثل ایران در این خط‌شکنی آماده‌اند که فداکاری‌های بزرگتری کنند و باید تقسیم کار مجددی انجام گیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نباید اجازه دهیم تشکیلات اقتصادی متوسط توسط قدرت‌های بزرگتر ورشکسته شوند و نگذاریم عده‌ای از شرکت‌های محلی و متوسط توسط چند کشور بزرگ آمریکایی صهیونیستی غارت شوند.

وی، ساختار سیاسی در اتحادیه اروپا را شکننده توصیف کرد و افزود: اروپا بالاخره مجبور خواهد شد بین منافع ملت اروپا و منافع آمریکا یکی را انتخاب کند، آلمان که هیچ استقلالی ندارد، انگلیس و فرانسه نیز ظاهراً مستقل‌اند، اما کاملاً به آمریکا تکیه داده‌ و خود آمریکا نیز به صهیونیست‌ها تکیه داده است.

رحیم‌پور ازغدی یادآور شد: امام خمینی(ره) گفتند که آمریکا جزء مظلوم‌ترین ملت‌های جهان است، چون مردم این کشور نمی‌دانند چه بر سرشان آورده‌اند و نمی‌دانند چه بلایی سر مردم جهان به نام آن‌ها آورده‌اند. باید بتوانیم به اعتراض جهانی علیه آمریکا جهت دهیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی توضیح داد: در مورد اتحادیه اروپا که ظاهراً اتحادیه است و در اصل هیچ اتحادی ندارد، باید کاری کرد و همچنین باید کاری کرد که پیشرفت انحصاری شرکت‌های خصوصی توسط غرب مورد تحریم قرار گیرد و نگذاریم سرمایه‌های کوچک را نابود کنند، باید سدی اقتصادی در اروپا شکل بگیرد تا نگذاریم فقط چند صد نفر در دنیا حکومت کنند.

رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: امروز همان کسانی که همه جنگ‌های جهان را راه می‌اندازند و میلیاردها دلار سلاح به دو طرف جنگ می‌فروشند، همان‌هایی هستند که شعار صلح می‌دهند و بمب اتم ساختند و گوانتانامو و ابوغریب را مدیریت می‌کنند و با بلندترین صدا حرف از حقوق بشر می‌زنند.

وی، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی را ابزاری برای سلطه به جهان از طریق دستکاری در بازار و استفاده از زور به صورت غیرآشکار توصیف کرد و گفت: به نام جهانی‌سازی اقتصاد، به غربی کردن جهان پرداختند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، خطر جنگ را جدی بیان کرد و افزود: امورات سرمایه‌داری غرب بدون جنگ نمی‌گذرد و در جنگ‌های امروز هم جلوی صحنه یا پشت آن سرمایه‌داری آمریکا نشسته است. کسانی که جریان غرب را مدیریت می‌کنند با شعار  بازار آزاد و دموکراسی و حقوق بشر همه مقاومت‌ها را به خبیثانه‌ترین صورت سرکوب کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ایدئولوژی بازار آزاد حمایت از شکل جدید مداخله چند دولت سرمایه‌داری در اقتصاد جهانی است، بیان کرد: حقوق شهروندی در جهان به طور سیستماتیک نقض می‌شود و جهان در قرن ۲۱ میلادی دموکراتیک نیست و مناسبات براساس دموکراسی محقق نمی‌شود، بیایید دموکراسی جهانی را محقق کنیم و بعد تصمیم بگیریم که سرنوشت خود را چگونه تعیین کنیم.

رحیم‌پور ازغدی تشریح کرد: برای هر نوع اتحادیه‌ای که بخواهد موجی جدید راه بیندازید احتیاج به قهرمان داریم، قهرمان کسی است که با مردم شفاف سخن می‌گوید و با اینکه تخصص دیپلماتیک ندارد، وجدان و شرف داشته باشد. مشکل ما نبود قهرمان است.

وی در پایان با تأکید بر ایجاد یک وحدت دینی و معنوی خاطرنشان کرد: باید چهره درست مسیحیت را نشان دهیم، نه چهره سرمایه‌داری آن را و باید چهره درست موسی‌باوران را نشان دهیم نه صهیونیست‌ها را و این‌ها کاملاً شدنی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 2 =