کد خبر : 95750
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 می 2018 - 11:20
-

سرنوشت‌سازترین ماه کنکوری‌ها و برنامه‌ریزی برای تغذیه بهتر و مطالعه بیشتر

سرنوشت‌سازترین ماه کنکوری‌ها و برنامه‌ریزی برای تغذیه بهتر و مطالعه بیشتر

به گزارش قائم آنلاین،کنکور سراسری سال ۹۷ در روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفتم و هشتم تیرماه برگزار می‌شود و به عبارتی می‌توان گفت کمتر از چهل روز به کنکور باقی مانده است. به طور معمول چهل روز پایانیِ مانده به کنکور برای داوطلبان جزء روزهای حساس و تأثیرگذار محسوب می‌شود ولی امسال این روزهای پایانی

به گزارش قائم آنلاین،کنکور سراسری سال ۹۷ در روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفتم و هشتم تیرماه برگزار می‌شود و به عبارتی می‌توان گفت کمتر از چهل روز به کنکور باقی مانده است.

به طور معمول چهل روز پایانیِ مانده به کنکور برای داوطلبان جزء روزهای حساس و تأثیرگذار محسوب می‌شود ولی امسال این روزهای پایانی برای داوطلبان استثناست چرا که با ماه مبارک رمضان متقارن شده و داوطلبان باید در حین روزه‌داری مطالعه برای کنکور را هم انجام دهند.

از این رو کارشناسان آموزش و تغذیه راهکارهایی را برای تغذیه بهتر کنکوری‌های روزه‌دار ارائه کرده‌اند.

کارشناسان می‌گویند داوطلبان باید حتما سحری را کامل میل کنند، برای خوردن سحری حتما وقت کافی اختصاص دهند و با آرامش و دور از استرس غذای خود را میل کنند.
یکی از موارد اشتباه غذایی در این وعده تسریع در غذا خوردن است که اثر آن بعد از چند روز روزه گرفتن در سیستم گوارش آشکار می‌شود.
بهتر است در وعده‌ سحر به جای استفاده از قندهای ساده نظیر حلوا، قند و شکر، شیرینی، مربا و عسل از قند‌های مرکب نظیر نان، برنج و ماکارانی استفاده شود.
داوطلبان باید غذای افطار را به آرامی اما در یک وعده میل کنند و از خوردن تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر بپرهیزند.

این کار باعث می‌شود معده برای صرف سحری به طور کامل خالی و آماده باشد.
کلسیم و فسفر در بسیاری از واکنش‌های سیستم مغزی و آزاد کردن انرژی در بدن نقش دارند، لذا از آنجا که در ماه مبارک رمضان، تعداد وعده‌های غذایی کمتر می‌شود، متأسفانه برخی از کنکوری‌ها نسبت به مصرف شیر و ماست، غافل می‌شوند.
مصرف شیر ولرم، چه در وعده‌ سحر و چه افطار، بسیار مؤثر است.
وجود لبنیات در رژیم غذایی به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلول‌های عصبی بسیار مفید بوده و موجب آرامش اعصاب در افراد کنکوری می‌شود.

داوطلبانی که می‌خواهند خواب راحتی داشته باشند، باید هنگام خواب یک لیوان شیر بنوشند.

مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه B و ویتامین‌E نظیر آجیل و گردو در اکسیژن‌رسانی به مغز و خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مهاجم به مغز و اعصاب و در تمرکز و حافظه مؤثر بوده بنابراین در وعده‌ شام بعد از افطار افراد کنکوری توصیه می‌شود.

کنکوری‌های روزه‌دار باید تغذیه خود را کنترل کنند یعنی بدانید چه مواد غذایی مصرف کنند تا بازده مطالعه افزایش یافته و قند خون کاهش پیدا نکند و دچار کمبود انرژی نشوند.
کنکوری‌ها باید در زمان افطار به اندازه‌ای بخورند که بعد از افطار بتوانند درس بخوانند و زیاد سنگین نشوند.
مصرف تخم مرغ پخته، به خصوص در وعده‌ افطار می‌تواند پروتئین‌های مورد نیاز برای واکنش‌های مغز را فراهم آورد.
این روزه‌داران باید درفاصله بین افطار تا سحر، حتما آب بخورند.
سبزیجات تازه و میوه باید در فاصله افطار تا سحر مصرف شود.
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه B و ویتامین‌E نظیر آجیل و گردو در اکسیژن‌رسانی به مغز و خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مهاجم به مغز و اعصاب و در تمرکز و حافظه مؤثر بوده بنابراین در وعده‌ شام بعد از افطار افراد کنکوری توصیه می شود.
مواد حاوی کافئین نظیر قهوه و انواع کو‌لا‌ها، محرک مغز بوده و باید از مصرف بی‌رویه‌ آن ها خودداری شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − 2 =