کد خبر : 95832
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 می 2018 - 11:10
-

وزیر اطلاعات چه چیزی را تکذیب می‌کند؟

وزیر اطلاعات چه چیزی را تکذیب می‌کند؟

به گزارش قائم آنلاین،به گزارش مشرق، موضوع مدیران دوتابعیتی و بود یا نبود آن همواه مورد بحث نمایندگان مجلس و وزارت اطلاعات بوده است،‌ هر روز هم یک خبر از مجلس در این باره بیرون می آید و هر رورز هم با واکنش منفی وزارت اطلاعات روبرو می‌شود که این رفت وبرگشت‌ها حکایت همان «هر

به گزارش قائم آنلاین،به گزارش مشرق، موضوع مدیران دوتابعیتی و بود یا نبود آن همواه مورد بحث نمایندگان مجلس و وزارت اطلاعات بوده است،‌ هر روز هم یک خبر از مجلس در این باره بیرون می آید و هر رورز هم با واکنش منفی وزارت اطلاعات روبرو می‌شود که این رفت وبرگشت‌ها حکایت همان «هر دم از این باغ بری می‌رسد» را تداعی می‌کند.

ماجرای مدیران دوتابعیتی بعد از ماه‌ها کش و قوس بین مجلس و دستگاه قضایی با دولت هفته گذشته با انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس از دوتابعیتی‌ها وارد مرحله جدیدی شد، گزارشی که ضمن تمجید از دستگاه‌های مسئول در شناسایی چهره‌های دوتابعیتی همچون سازمان اطلاعات سپاه و وزارت خارجه از مسامحه وزارت اطلاعات به عنوان مسئول مستقیم شناسایی چنین مدیرانی، انتقاد کرده است.

این گزارش تاکید داشت که ۲۱۰ مدیر دوتابعیتی در دستگاه‌های مختلف مشغول به کار هستند و در این زمینه وزارت اطلاعات مسامحه کرده است. همچنین در بند دیگر این گزارش آمده بود که فرزندان ظریف، زنگنه و مشاوران روحانی در خارج کشور با تابعیت مضاعف مشغول فعالیت اقتصادی بودند.

 اسامی ۱۰۰ «مدیر دوتابعیتی» تصمیم‌ساز به دادستانی کشور ارسال شد

پس از انتشار گزارش تحقیق و تفحص در رسانه‌ها، وزارت اطلاعات در نامه‌ای به رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس خواستار اصلاح آن گزارش شد،  وزارت اطلاعات در این نامه اعلام کرده که مدیر دوتابعیتی نداشته و ۲۱۰ مدیری که در گزارش مجلس به آن اشاره شده حاصل استعلامی بوده که این وزارتخانه طی دو سال گذشته از ۱۹حوزه انجام داده که طی آن تعداد ۲۱۰ نفر به دلیل دو تابعیتی، اقامت از نوع گرین کارتی، رد صلاحیت شده‌اند.

یک روز پس از واکنش وزارت اطلاعات به گزارش تحقیق و تفحص، جزئیات جدید از مدیران دوتابعیتی منتشر شد.  براین اساس حسینعلی حاجی‌دلیگانی نایب‌رئیس کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از  مدیران دوتابعیتی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم از ارسال اسامی ۱۰۰ مدیر دوتابعیتی به دادستانی‌کل کشور خبر داد و گفت: اسامی ۱۰۰ مدیر دوتابعیتی که در ذیل گزارش تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی نیز ذکر شده، جهت بررسی‌ها و تصمیم‌گیری‌های لازم در قالب گزارشی به دادستان‌کل کشور تقدیم شده است.

حاجی‌دلیگانی در عین حال تاکید می‌کند که یکصد مدیر دوتابعیتی را که اسامی‌شان تقدیم دادستان‌کل کشور شده است، شامل مدیران در حوزه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی است. گزارش تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده و در نوبت رسیدگی و قرائت در صحن پارلمان قرار دارد.  از هیئت‌ رئیسه مجلس نیز درخواست داریم که با توجه به اهمیت موضوع مدیران دوتابعیتی و نقش آنها در ارکان تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور، قرائت این گزارش را در خارج از نوبت در اولویت قرار دهد.

انتشار جزئیات جدید از مدیران دوتابعیتی‌ و واکنش وزارت اطلاعات

وزیر اطلاعات که پیشتر سعی می‌کرد که درقبال این گزارش‌ها سکوت کند، دوباره در جلسه امروز فراکسیون مستقلان ولایی تاکید کرده که در بدنه دولت هیچ مدیر دوتابعیتی وجود ندارد. مهرداد بائوج لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جلسه امروز (یکشنبه ۳۰ اردیبهشت) این فراکسیون با وزیر اطلاعات به نقل از وی گفته است: وزیر اطلاعات گفته است که از تعداد ۲۱۰ نفر استعلامی که از وزارت اطلاعات انجام شد، درباره ۱۰۱ نفر شائبه دوتابعیتی وجود داشت و به همین دلیل به هیچ یک از آنها اجازه اخذ پست مدیریتی داده نشد.

پیشتر محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت نیز اعلام کرده بود که، مدیر دوتابعیتی در کادر دولت وجود ندارد و وزارت اطلاعات مسئول مستقیم شناسایی مدیران دوتابعیتی است که در این زمینه گزارشی دال بر وجود مدیر دوتبعیت در دولت نداده است.

حالا امروز ابعاد جدیدی از پرونده مقامات دوتابعیتی‌ توسط هیئت تحقیق و تفحص از مسئولان دو تابعیتی و دارای گرین کارت، منتشر شده است. این اطلاعات جدید را جواد کریمی قدوسی که ریاست هیئت تحفص را برعهده‌ دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، اعلام کرده است.

طبق اظهارات جدید رئیس هیئت تفحص از دوتابعیتی‌ها، لیستی از افراد دو تابعیتی تدوین شده است که نام برخی از معاونان رئیس‌جمهور، برخی مسئولان نهاد ریاست‌جمهوری، بعضی از معاونین وزرا، برخی از اعضای تیم مذاکرات هسته‌ای، تعدادی از مدیران عامل بانک‌ها، بعضی از اعضای هیئت مدیره بانک‌ها، برخی از مدیران شعب بانک‌ها، تعدادی از مسئولین پروژه شبکه ملی اطلاعات، بعضی از اعضای شورای شهر دوره چهارم تهران، روسای شورای شهر تعدادی از استان‌ها، برخی از مسئولین اتاق‌های بازرگانی، بعضی از استانداران، مسئولین تعدادی از شرکت‌های مهم دولتی، مسئولین برخی از فدراسیون‌های ورزشی، مقامات بعضی از سازمان‌های دولتی از جمله سازمان امور مالیاتی کشور، تعدادی از افراد در بخش هنر و سینما، بعضی از مسئولین صداوسیمای برخی از استان‌ها، در این لیست قرار دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 + 10 =