«شدیدترین تحریمهای تاریخ»؛ بدون حمایت متحدان آمریکا و شریکان تجاری ایران
به گزارش قائم آنلاین، «میشل مکفاول»، استاد دانشگاه آمریکایی که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ سفیر آمریکا در روسیه بوده و قبل از آن هم در شورای امنیت ملی آمریکا سمت داشته به اظهارات «مایک پامپئو» که گفته بود کشورش «شدیدترین تحریمهای تاریخ» را علیه ایران اعمال میکند، پاسخ داد. «مکفاول» در صفحه توئیترش در
به گزارش قائم آنلاین، «میشل مکفاول»، استاد دانشگاه آمریکایی که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ سفیر آمریکا در روسیه بوده و قبل از آن هم در شورای امنیت ملی آمریکا سمت داشته به اظهارات «مایک پامپئو» که گفته بود کشورش «شدیدترین تحریمهای تاریخ» را علیه ایران اعمال میکند، پاسخ داد.
«مکفاول» در صفحه توئیترش در جواب یکی از پیامهای وزارت خارجه آمریکا که به نقل از «پامپئو» نوشته بود آمریکا شدیدترین تحریمهای تاریخ را علیه ایران اعمال میکند نوشت: «چطور این تحریمها میخواهند شدیدترین تحریمهای تاریخ باشند که شرکای تجاری اصلی ایران از آن حمایت نمیکنند؟»
بعد از سخنرانی «پامپئو» در اندیشکده «هریتیج»، مقامهای کشورهای اروپایی اعلام کردهاند که از آن حمایت نمیکنند. وزیر خارجه انگلیس گفته که مذاکره بر سر مطالبات اعلامشده پامپئو بسیار دشوار است و «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از آن انتقاد کرده است.
موگرینی همچنین در بیانیه خود عادیسازی روابط تجاری با ایران را یکی از بخشهای اساسی توافق هستهای برجام خوانده و خواستار رعایت این بند از سوی جامعه بینالمللی شده است. او در این بیانیه که ساعتی بعد از سخنرانی پامپئو منتشر شد نوشته است: ««عادیسازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران بخشی اساسی از این توافق را تشکیل میدهد که باید از سوی جامعه بینالملل رعایت شود.»
در بند ۲۹ برجام آمده است: «اتحادیه اروپایی و دولتهای عضو و همچنین ایالات متحده، منطبق با قوانین خود، از هرگونه سیاست با هدف خاص تأثیرگذاری خصمانه و مستقیم بر عادیسازی تجارت و روابط اقتصادی با ایران، در تعارض با تعهداتشان مبنی بر عدم اخلال در اجرای موفقیتآمیز این برجام خودداری خواهند کرد».
برچسب ها :وزیر خارجه، تحریم، تاریخ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0