آموزش مهارت فنی به حدود ۳ هزار سرباز در مازندران
به گزارش قائم آنلاین، سیدحسین درویشی در گفتوگو اظهار کرد: در پی اجرای تفاهمنامه بین ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران طی سال گذشته این استان ۲ هزار و ۹۲۱ نفر از سربازان و کارکنان وظیفه تحت پوشش آموزشهای فنی و حرفهای قرار گرفتند. وی تصریح کرد:
به گزارش قائم آنلاین، سیدحسین درویشی در گفتوگو اظهار کرد: در پی اجرای تفاهمنامه بین ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران طی سال گذشته این استان ۲ هزار و ۹۲۱ نفر از سربازان و کارکنان وظیفه تحت پوشش آموزشهای فنی و حرفهای قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: این تعداد سربازان در ۱۵ رشته مهارتی طی شش ماه دوم سال گذشته از آموزشهای فنی و حرفهای برخوردار شدند.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران در بیان هدف این تفاهم نامه افزود: مهارتآموزی سربازان و کارکنان وظیفه میتواند موجب اشتغال آنان شود. توانمندسازی در جهت ایجاد اشتغال و استفاده بهینه از اوقات خدمت سربازی از اصلیترین اهداف این تفاهمنامه است تا متقاضیان بتوانند به صورت رایگان از خدمات آموزشهای مهارتی بهره برده و آموزشهای مهارتی لازم را فرا گیرند.
این مسئول ادامه داد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران در اجرای این طرح با ارائه مدل مناسبی موجب اثربخشی بیشتر این آموزشها شد. در این مدل به منظور نیازسنجی و ارایه مشاورههای لازم و اجرای هدفمند آموزشهای مهارتی، در مرحله نخست یک دوره آموزشی کوتاهمدت در حوزه مدیریت کسب و کار با عنوان شناسایی اصول راهاندازی کسب و کارهای کوچک و متوسط (SME) برای کلیه سربازان گروه هدف در پادگانهای استان برنامهریزی و اجرا شد.
درویشی آشنایی مخاطبان با سازمان آموزش و فنی و حرفهای، نیازسنجی آموزشی کارکنان وظیفه، شناخت ویژگیها، شرایط، مقتضیات و مزایای آموزشهای مهارتی، مزایای دارا بودن گواهینامه مهارت در سطح ملی و بینالمللی، اصلاح نگرش کارکنان وظیفه در زمینه کسب و کار و ترویج فرهنگ کارآفرینی، اهمیت ایدهپروری در بازار رقابتی و شناخت نیازمندیهای بازار کار را از جمله اهداف برگزاری مرحله اول این مدل دانست.
وی تصریح کرد: انجام مشاورههای لازم برای سربازان در ابتدای طرح، تأثیر بسزایی در شناخت افراد و انتخاب آگاهانه حرفههای مهارتی و صرف هزینه کمتر برای برگزاری دورههای مهارتی داشته و در گام بعدی انتخاب هدفمند و آگاهانه دورههای مهارتی مورد نیاز برای شرکتکنندگان در دستور کار قرار گرفت.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران برگزاری آزمون داخلی به عنوان پیش شرط شرکت در آزمون ادواری در پادگانهای استان را دومین مرحله از این مدل عنوان کرد و افزود: آزمون داخلی برای تعیین سطح سربازان، مدیریت هزینه و جلوگیری از اتلاف وقت و سایر منابع، پرهیز از سردرگمی مخاطبین و هدایت هدفمند شرکتکنندگان در دورههای آموزشی برگزار شد.
وی در ادامه یکی از ضرورتها و الزامات توسعه اقتصادی و تغییرات اجتماعی و فرهنگی را توجه ویژه به ارتقای فرهنگ مهارتآموزی دانست و اظهار داشت: طرح توانمندسازی کارکنان وظیفه در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب با هدف توسعه فرهنگ مهارتآموزی، ایجاد اشتغال از طریق توانمندسازی نیروهای انسانی و تربیت نیروی کار ماهر و متخصص در دستور کار اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران است.
درویشی در پایان گفت: این آموزش ها در ۲۲ شهر استان در جریان است که سربازان نیروهای مسلح شامل ارتش، سپاه و نیروی انتظامی این آموزش ها را فرا میگیرند و طبق برنامه زمان بندی شده تا تاریخ ۱۸ مرداد ماه امسال آخرین مهلت معرفی افراد آموزش دیده به واحد آزمون است که اولین مرحله آزمون سال ۹۷ در تاریخ ۲۷ مرداد ماه امسال از آموزش دیدگان به عمل خواهد آمد و پس از قبولی در آزمونهای کتبی و عملی گواهینامه مهارت به آنان اعطاء میشود و این مدت بیشترین آموزش دیده در رشته کارآفرینی و آموزش کسب و کار بوده است.
برچسب ها :فنی و حرفهای،تفاهم نامه،سرباز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0