پیشنهاد رهبر انقلاب برای رفراندوم در فلسطین بر اساس قوانین بینالمللی است
به گزارش قائم آنلاین، حمیدرضا ترقی امروز در گفتو گو در بیرجند در خصوص پیشنهاد رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری رفراندوم در مورد حق حاکمیت مردم فلسطین، اظهار داشت: بر اساس تئوری دموکراسی حق تعیین نوع حکومت با مردم هر سرزمین است و مردم آن سرزمین حق دارند که خودشان تعیینکننده نوع حکومت و
به گزارش قائم آنلاین، حمیدرضا ترقی امروز در گفتو گو در بیرجند در خصوص پیشنهاد رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری رفراندوم در مورد حق حاکمیت مردم فلسطین، اظهار داشت: بر اساس تئوری دموکراسی حق تعیین نوع حکومت با مردم هر سرزمین است و مردم آن سرزمین حق دارند که خودشان تعیینکننده نوع حکومت و حاکمان خود باشند.
وی با بیان اینکه به لحاظ قوانین بینالمللی و حقوقی نوع حکومت در سرزمین فلسطین که توسط صهیونیستها اشغال شده بعد از دوران اشغال باید بر اساس رفراندوم توسط خود مردم آن تعیین میشد، گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم حاکم قانونی در سرزمینهای اشغالی نیست و اشغالگر به حساب میآید.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه حکومتهای اشغالگر زمانی میتوانند حکومت خود را در آن سرزمین دوام و ادامه دهند که با رأی مردم انتخاب شوند، افزود: پیشنهاد مقام معظم رهبری به این دلیل است که نوعاً در دنیا حکومتهای اشغالگر بستر و زمینه را برای رفراندوم و تعیین حق حاکمیت توسط مردم فراهم میکنند و بعد کنار میروند و اگر مردم آنها را قبول داشتند که باقی میمانند و اگر قبول نداشتند جریان مورد قبول مردم حاکم آن سرزمین میشود.
پیشنهاد مقام معظم رهبری در قالب قوانین دموکراسی بینالمللی است
ترقی اذعان داشت: پیشنهاد مقام معظم رهبری در قالب قوانین دموکراسی بینالمللی، قوانین سازمان ملل و حقوق بشر است که مردم فلسطین اعم از یهودی، مسیحی و مسلمان در سرزمینهای اشغالی، چه ساکنین و چه افرادی که امروز در کشورهای مختلف آواره هستند تحت یک همهپرسی که سازمان ملل نظارت داشته باشته باشد نوع رژیم و حکومت خود را انتخاب کنند و این انتخاب مورد قبول همه خواهد بود.
وی ادامه داد: پیشنهاد یک پیشنهاد کاملاً منطقی، مستدل و کاملاً منطبق بر قوانین بینالمللی و دموکراسی است که همه دنیا آن را قبول دارند.
برخورد دوگانه غربیها با دموکراسی
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: غربیها با دموکراسی دوگانه برخورد میکنند؛ [از نظر آنها] دموکراسی که تابع خاص و نظر آنها باشد دموکراسی [حقیقی] و دموکراسی که تابع نظر آنها نباشد غیرقانونی است و باید سرنگون شود.
ترقی با اشاره به اینکه در عربستان دموکراسی وجود ندارد و رأیگیری برای حکومت، دولتمردان و پادشاه انجام نمیشود اما آمریکا از حکومت عربستان حمایت میکند و آن را دموکراسیخواهی مینامد، افزود: در سوریه مردم بشار اسد را انتخاب کردند اما آمریکا این انتخاب را قبول ندارد چراکه بشار اسد فردی ضداستکباری و ضدآمریکایی است.
وی تصریح کرد: برخورد دوگانه آمریکا و تعریف دموکراسی بر اساس منافع سران زورگوی آمریکا است که باعث عدم پذیرش این پیشنهاد از سوی غربیها میشود.
کارشناس مسائل سیاسی به دلایل سکوت غربیها در برابر اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی اشاره کرد وعنوان داشت: رسانههای استکباری و صهیونیستی فضایی را در عرصه بینالمللی و افکار عمومی جهان پدید آوردند که این فضا مظلومیت مردم فلسطین را نشان نمیدهد بلکه بیشتر صهیونیستها را مظلوم نشان میدهد.
نقش لابیهای صهیونیستی در حمایت غربیها از این رژیم
ترقی عنوان داشت: اکثر حکام کشورهای اروپایی و غربی جیرهخوار رژیم صهیونیستی هستند و این رژیم آنها را تطمیع کرده و یا به شکلی در دستگاه و تشکیلات تصمیمساز آنها نفوذ کرده و لابیهای صهیونیستی نقش اساسی را در حمایت غربیها از رژیم صهیونیستی ایفا میکند.
وی تبیین کرد: اصولاً موج اسلام و شکوفا شدن اسلام در منطقه مدیترانه، ساحل غربی رود اردن و فلسطین یکی از خط قرمزهای غربیها است و نمیخواهند اجازه دهند که اسلام در آن منطقه گسترش پیدا کند و مسلمانان به نقطه قوت تبدیل شوند.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: رژیم صهیونیستی عامل ایجاد اختلاف، چنددستگی و هرز دادن انرژی، توان و اقتصاد کشورهای اسلامی است و موجب میشود که کشورهای اسلامی نتوانند قوت و اقتدار لازم اقتصادی و سیاسی پیدا کنند و این موضوع به نفع غربیها است که نمیخواهند اسلام رشد گستردهای داشته باشد.
برچسب ها :دموکراسی،کارشناس سیاسی،رژیم صهیونیستی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0