حملات عربستان و امارات به الحدیده با مشاوره و تجهیزات نظامی غربی صورت میگیرد
به گزارش قائم آنلاین، روزنامه انگلیسی گاردین در سرمقاله خود درباره تحولات یمن نوشت، یورشهای ائتلاف عربستان و امارات در الحدیده، تنها به بیشتر شدن عمق بدترین بحران انسانی در جهان انجامیده است. روزنامه گاردین در سرمقاله خود نوشت، ۷۰ درصد از صادرات یمن از طریق بندر الحدیده انجام میگیرد که اخیرا مورد یورش قرار
به گزارش قائم آنلاین، روزنامه انگلیسی گاردین در سرمقاله خود درباره تحولات یمن نوشت، یورشهای ائتلاف عربستان و امارات در الحدیده، تنها به بیشتر شدن عمق بدترین بحران انسانی در جهان انجامیده است.
روزنامه گاردین در سرمقاله خود نوشت، ۷۰ درصد از صادرات یمن از طریق بندر الحدیده انجام میگیرد که اخیرا مورد یورش قرار گرفت. انگلیس و فرانسه از عربستان سعودی درخواست کردند که این حمله را انجام ندهد. آمریکا هم درخواست امارات برای دادن مینروب را رد کرده بود اما به گفته یکی از مقامات اماراتی، عدم کمک نظامی به این معنا نیست که به آنها گفته شده این حمله را انجام ندهند بنابراین، امارات این حمله را انجام داد.
گاردین نوشت، گرچه انگلیس درباره حمله به الحدیده هشدار داد اما مسئول فجایع این جنگ است؛ عربستان و امارات این جنگ را با آموزشهای نظامیان غربی و مشاورههای آنان انجام میدهند، آنها با حمایت دیپلماتیک غرب، به چنین اقداماتی در یمن دست میزنند.
نویسنده گاردین افزود، اماراتیها و سعودیها این حملات را در یمن با کمک تسلیحات آمریکایی، انگلیس و فرانسوی انجام میدهند. این افراد چنین حملاتی را بوسیله تجهیزات غربی انجام میدهند و افسران نظامی انگلیسی و آمریکایی در اتاق فرمان این حملات هوایی بودهاند. گاردین به این مسئله اشاره کرد که چند روز پیش، روزنامه فرانسوی لوفیگارو نوشته بود که نیروهای ویژه فرانسوی در خاک یمن حضور دارند.
در ادامه یادداشت آمده است، روز جمعه، انگلیس و آمریکا جلوی اقدام سوئیس برای به جریان انداختن بیانیه شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار آتشس بود، گرفتند. «اندرو میشل» وزیر سابق توسعه بینالملل انگلیس میگوید، لندن در شورای امنیت سازمان ملل رویکردی به سود عربستان در این بحران دارد. فروش تسلیحات و منافع امنیتی است همه چیز را دیکته میکند.
گاردین در ادامه نوشت، جنگ یمن تا کنون زندگی دهها هزار نفر را گرفته است و افراد بسیار بیشتری در معرض خطر زندگی میکنند. قانون بینالملل همه را ملزم میکند که فورا کمکهای بشردوستانه فراهم کنند اما اکنون ۲۲ میلیون یمنی نیاز به کمک دارند و ۸ میلیون در معرض گرسنگی شدید هستند.
گاردین ادامه داد، «به نظر میرسد این حمله تلاشی بود برای جلوگیری از ارائه یک طرح صلح از سوی «مارتین گریفیث» نماینده سازمان ملل که قبلا درباره حمله به الحدیده که میتواند صلح را از میز مذاکره کنار بزند، هشدار داده بود».
در ادامه یادداشت آمده است، «لیز گرانده» هماهنگکننده امور بشردوستانه در سازمان ملل گفته است که گفتوگوها درباره الحدیده به خوبی پیشرفت کرده است. اکنون اما حتی اگر گریفیث بتواند به توافقی برسد، شانس اجرای آن کم است. شرایط بدین گونه ادامه دارد و رنجها روند صعودی داشته و روز به روز بر تعداد بیخانمانها در این منطقه بی ثبات اضافه میشود که این مسئله خشم و بدبینی در قبال غرب و صحبتهایش درباره حقوق بشر و قانون بینالملل را افزایش میدهد. اگر زمانی همدستی غرب در حملات یمن قابل انکار بود، اتفاقات روزهای اخیر همه چیز را رو کرده است.
برچسب ها :روزنامه،مشاوره،تجهیزات نظامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0