کد خبر : 98939
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 ژوئن 2018 - 16:55
-

رنگ جهان , دانشمندان این رنگ را به عنوان رنگ دقیق جهان معرفی کرده‌اند!

رنگ جهان , دانشمندان این رنگ را به عنوان رنگ دقیق جهان معرفی کرده‌اند!

به گزارش قائم آنلاین،  ما در کره‌ی زمین جهان را جهانی رنگی می‌بینیم. جالب آن که همین رنگی بودن در فراتر از کره‌ی زمین نیز وجود دارد. اما پرسشی که در این بین هست این است که رنگ جهان دقیقاً چیست؟ این پرسش را دانشمندان پاسخ گفته‌اند. در ادامه با این مطلب در نت‌نوشت همراه

به گزارش قائم آنلاین،  ما در کره‌ی زمین جهان را جهانی رنگی می‌بینیم. جالب آن که همین رنگی بودن در فراتر از کره‌ی زمین نیز وجود دارد. اما پرسشی که در این بین هست این است که رنگ جهان دقیقاً چیست؟ این پرسش را دانشمندان پاسخ گفته‌اند. در ادامه با این مطلب در نت‌نوشت همراه باشید تا در مورد این پرسش و البته پاسخ آن بیش‌تر برای‌تان بگویم.

کشف رنگ جهان توسط دانشمندان

در سال ۲۰۰۱ یک تیم از دانشگاه جان هاپکینز مدت‌زمان زیادی را صرف تحقیق و جمع آوری اطلاعات از تعدادی کهکشان جوان کردند. قصد اصلی آن‌ها از این تحقیق و جمع آوری اطلاعات تعیین سن دقیق کهکشان‌های موجود در سطح جهان بود. به هر حال، اطلاعاتی که آن‌ها از حدود ۲۰۰ هزار کهکشان جمع آوری کردند نشان می‌دادند که اکثر ستاره‌های موجود در سطح جهان حول و حوش ۵ میلیارد سال پیش ایجاد شده‌اند. اما جالب اینجا ست که این اطلاعات یک حقیقت دیگر را نیز نشان دادند و آن چیزی نیست جز رنگ جهان . اطلاعات این دانشمندان نشان دادند که رنگ جهان چیزی نزدیک به رنگ بژ است. برای دیزاینرها باید گفت که ارزش HEX این رنگ برابر است با #FFF8E7.

رنگ جهان

البته کسانی که با تلسکوپ به محیط اطراف نگاه کرده‌اند احتمالاً از شنیدن این خبر تعجب خواهد کرد چرا که جهان عموماً در تلسکوپ قرمز تیره و یا آبی به نظر می رسد. حتی در نگاه اینان ممکن بود رنگ سبز نیز منطقی‌تر از رنگ بژ باشد!

اما جالب است بدانید که این رنگ نیز اولین انتخاب دانشمندان نبود. آن‌ها در سال ۲۰۰۱ ابتدا سبز روشن را به عنوان رنگ جهان انتخاب کردند و پس از آن بود که این انتخاب را تغییر دادند و روی رنگ بژ دست گذاشتند.

به هر حال، این رنگ بژی جهان به نظر می رسد به سبب نحوه‌ی تابش نور ستارگانی است که در فاصله‌ای بسیار دور قرار دارند و در واقع بایستی میلیاردها سال نوری بگذرد تا ما بتوانیم در سیاره‌ی آبی‌مان نورشان را ببینیم. البته این نورها عمدتاً به سفید خالص میل دارند و این امر به سبب آن است که این نوری که ما می بینیم ناشی از دوران جوانی ستارگان است. اما نور دوران پیری ستارگان میل بیش‌تری به قرمز پیدا می‌کند و لذا به احتمال زیاد رنگ جهان به مرور زمان تغییر خواهد کرد.

البته این دانشمندان به رنگ جهان یک نام خاص هم داده‌اند. ابتدا چند نام پیشنهاد شد از جمله کرم کیهانی، کاپوچینوییِ کیهانی و موارد این قبیل، اما دست آخر نام کافه لاته‌ای کهکشانی (Cosmic Latte) برگزیده شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − 18 =