کد خبر : 99122
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 ژوئن 2018 - 16:55
-

رودستی که دشمن از دو خطبه رهبر انقلاب خورد

رودستی که دشمن از دو خطبه رهبر انقلاب خورد

به گزارش قائم آنلاین، بدون شک پس از رفراندوم جمهوری اسلامی، مشارکت گسترده مردمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ یکی از نمادها و نمودهای اصلی مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی در میان آحاد مختلف مردم بوده است. از همین رو دشمنان نظام و انقلاب سعی کردند تا بوسیله برخی از هم پیمانان خود

به گزارش قائم آنلاین، بدون شک پس از رفراندوم جمهوری اسلامی، مشارکت گسترده مردمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ یکی از نمادها و نمودهای اصلی مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی در میان آحاد مختلف مردم بوده است. از همین رو دشمنان نظام و انقلاب سعی کردند تا بوسیله برخی از هم پیمانان خود در داخل کشور و همچنین نابخردانی که در دام نقشه دشمن افتاده اند، مسیر حرکت پرشور مردمی در انتخابات ریاست جمهوری را منحرف کرده و اصطلاحا جشن گسترده و پرشکوه تمرین دموکراسی در کشور را به جنبشی اعتراضی تبدیل نمایند.

حضور مقام معظم رهبری در ۲۹ خرداد ۸۸ در نماز جمعه تهران، بسیاری از غبارها را ربوده و با روشنگری، از اهداف پشت پرده دشمنان ذیل انتخابات ریاست جمهوری پرده برداری نمود. خطبه های رهبر معظم انقلاب در خرداد ماه را می توان یکی از آوانگاردترین بیانات در دهه ۸۰ دانست به نحوی که موجب فروکش شدن سیل اغتشاشات پیوسته خیابانی گردید. اما رهبری در این خطبه ها به چه مواردی اشاره کرده و چه نکاتی را برای مردم شفاف نمودند؟

انتخابات ۸۸، نماد مردم سالاری دینی
در دنیای کنونی بسیاری از کشورهایی که خود را قدرت های برتر جهان می دانند، با سلاحی همچون دموکراسی سعی در استحاله نظام های دیگر و یا استثمار آنها هستند و در همین راستا با برچسب های متعددی همچون عدم وجود آزادی بیان در کشور ایران سعی داشته اند تا به شکاف میان مردم و حاکمیت بیفزایند. تلاش های برخی از کشورهای اروپایی به ویژه آمریکا در این زمینه با توجه به حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری با شکست مواجه شده و مشارکت ۸۵ درصدی که تقریبا چهل میلیون نفر از مردم ایران را شامل می شده بیانگر وجود دموکراسی، آن هم از نوع دینی در نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد. مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه خود با اشاره به دموکراسی های پوشالی کشورهای اروپایی که همواره با مخالفت ها و اعتراضات مردمی روبرو بوده اند، حضور میلیونی مردم در انتخابات ۸۸ را نمادی از مردم سالاری دینی دانسته و چنین امری را حاصل عنایت امام زمان(عج) بر انقلاب اسلامی ایران می داند.

 

تقلب، رمز کاهش مشروعیت نظام جمهوری اسلامی
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همواره دشمنان نظام سعی کرده اند تا با ایجاد حس یاس و ناامیدی در میان مردم؛ آنها را ترغیب به عدم شرکت در انتخابات نمایند و این نقشه همیشه با شکست مواجه بوده چراکه همه انتخابات ها با مشارکت بالای ۵۰ درصدی روبرو گردیده است. پیش از انتخابات سال ۸۸ و در اواخر اسفند ماه ۸۷ با توجه به شور و شوق انتخاباتی در جامعه و اینکه تقریبا شاهد انتخاباتی دوقطبی میان رئیس جمهور حاضر و رقیب اصلاح طلب وی بودیم، رسانه های ضدانقلاب شیوه جدیدی را برای کارشکنی در روند انتخابات ایران به کار گرفتند. این رسانه ها و در راس آنها شبکه ماهواره ای بی بی سی با اسم رمزی همچون احتمال تقلب در انتخابات؛ سعی کردند تا ذهنیت مردم را نسبت به هرگونه نتیجه انتخاباتی آماده ساخته تا واکنش های پساانتخاباتی را سازماندهی نمایند. همان طور که رهبر معظم انقلاب در خطبه های آتشین خود در ۲۹خرداد اشاره داشتند، لطمه به اعتماد عمومی مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی یکی از اصلی ترین راهبردهای دشمن بوده که بوسیله پروپاگاندای رسانه ای خود از اواخر سال ۸۷ با محوریت تقلب، نقشه خود را پیاده سازی کردند.


شکست حربه دشمنان به منظور ایجاد دوگانه مخالف و موافق نظام جمهوری اسلامی
شاید به ضرس قاطع بتوان گفت که یکی از شاه بیت های سخنان رهبری در خطبه های نمازجمعه ۲۹خرداد، یکسان دانستن همه کاندیداهای انتخابات حتی پس از اغتشاشات خیابانی توسط کاندیدای شکست خورده، بود. رهبر معظم انقلاب در سخنان خود با اشاره به سبقه هریک از کاندیداهای ریاست جمهوری اشاره کرده و اختلاف نظرهای سیاسی هریک از کاندیداها را در چارچوب نظام تببین نمودند تا بدین صورت حربه دشمنان که سعی در ایجاد دوگانه مخالف و موافق نظام جمهوری اسلامی با دوقطبی احمدی نژاد و موسوی بودند، با شکست مواجه گردد. معظم له علیرغم عدم پذیرش سخنان برخی از کاندیداها، معیار و متر اصلی انتخاب را نظر و رای مردم دانسته و هر نتیجه ای که بر اساس آرای مردمی باشد را قانونا وشرعا قابل اجرا دانستند.
مناظرات تلویزیونی، ابتکاری قابل تحسین در عرصه انتخابات
یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری در خطبه های نمازجمعه ۲۹ خرداد، تحسین مساله مناظره های تلویزیونی بوده که در آن هریک از کاندیداها بسیار صریح و بدون تعارف به نقد عملکرد دیگری می پرداختند و همین موضوع موجب خنثی سازی تبلیغات متعدد رسانه های بیگانه گردید. رسانه های ضدانقلاب از ماه ها قبل همواره انتخابات ریاست جمهوری در ایران را نمایشی خوانده و سعی در دلسرد نمودن آحاد مردم داشتند ولی سخنان بی پرده و نقد های جدی کارشناسی هریک از کاندیداها موجب شد تا این تبلیغات بی پایه واساس دشمنان در نطفه خفه شود. از نکات قابل تامل دیگر این نوع مناظره ها، می توان به آشکارشدن همه زوایای پنهان نظام برای عموم مردم سخن گفت به نحوی که هیچ گونه حائلی بین دانسته های مردم و مسئولین وجود نداشته باشد.

نقد بداخلاقی های انتخاباتی و افشاگری های بدون سند

یکی از ظرافت های بیانات رهبری در خطبه های نمازجمعه اشاره به بداخلاقی های صورت گرفته در مناظره های انتخاباتی بوده و در این زمینه تقریبا به هریک از کاندیداهایی که در حین گفتگوی تلویزیونی تهمتی را به دیگری روا داشتند، تذکر دادند. اطلاق صفاتی همچون رمال و خرافاتی به محمود احمدی نژاد و همچنین تهمت های مالی و سیاسی به برخی از رجال سیاسی مملکت همچون آقایان هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری از جمله مواردی بوده که تقریبا مخاطبینش هم میرحسین موسوی و هم محمود احمدی نژاد می باشند. در واقع رهبرانقلاب، هرگونه داعیه عدالت خواهی و مبارزه با فساد اقتصادی را فقط و فقط در چارچوب قانونی قوه قضائیه قابل اجرا دانسته و تهمت پراکنی های صورت گرفته در این زمینه توسط رئیس جمهور مستقر را مذموم عنوان کردند.


لزوم بصیرت افزایی در میان برخی از مسئولین
با توجه به ناآرامی های پراکنده در میان کشورهای همسایه ایران و همچنین نفوذ هرچه بیشتر آمریکا و متحدانش در این کشورها، رهبر انقلاببه سوء استفاده دشمنان انقلاب از حوادث پساانتخاباتی اشاره کرده و از مسئولین خواستند تا به بصیرت افزایی خود راهگشای مسیر دشمنان نباشند. خطاب این سخنان رهبری بیشتر مختص به عمارهای انقلاب اسلامی در ابتدای انقلاب بوده که در حال حاضر مسیر دیگری را انتخاب کرده اند و در این ایام صفتی همچون ساکت فتنه را برای خود خریداری نمودند. بدون شک نصیحت ها و مشورت های این افراد پرنفوذ سیاسی در کشور در آن برهه سال ۸۸، قابلیت به پایان رساندن اغتشاشات خیابانی و همچنین ختم غائله حوادث پس از انتخابات را دارا بوده ولی گویا این شخصیت های سیاسی عامدانه و یا جاهلانه به خواسته رهبر معظم انقلاب لبیک نگفتند. سکوت شخصیت های اثرگذار خود مهر تاییدی بر اعتراضات و حتی اغتشاشات بوده و همین امر آتش فتنه را شعله تر می کرد.
حفاظت از آرای عمومی مردم در برابر خواسته های فراقانونی
رهبر معظم انقلاب در بیانات پایانی خود حجت را بر برخی از جریان های افراطی داخل کشور تمام کرده و فشارهای رسانه ای و مردمی ایجاد شده توسط برخی از شخصیت های سیاسی با کمک رسانه های بیگانه را بی اثر خواندند. اردوکشی خیابانی به منظور بهره برداری از استراتژی فشار از پایین وچانه زنی از بالا یکی از اصلی ترین حربه هایی بوده که برخی از معترضین به انتخابات به منظور ابطال آرای عمومی مردم از آن استفاده کردند. فتنه گران این گونه می پنداشتند که با افزایش فشارهای مردمی؛ نظام جمهوری اسلامی و در راس آن رهبری انقلاب دستور ابطال انتخابات را داده و آنها به خواسته خود یعنی برگزاری مجدد انتخابات می رسند در حالی که این نقشه با توجه به فرازهای پایانی سخنان رهبری در نماز جمعه به طور کلی بی اثر شد. تن دادن به خواسته اقلیت معترض در انتخابات در واقع همان ذبح دموکراسی در برابر دیکتاتوری عده معدودی بوده که ماهیت نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال می برد.
مقام معظم رهبری در فرازهای پایانی خود می افزایند:”این تصور هم غلط است که بعضی خیال کنند با حرکات خیابانی، یک اهرم فشاری علیه نظام درست میکنند و مسئولین نظام را مجبور میکنند، وادار میکنند تا به عنوان مصلحت، زیر بار تحمیلات آنها بروند. نه، این هم غلط است. اولاً تن دادن به مطالبات غیر قانونی، زیر فشار، خود این، شروع دیکتاتوری است. این اشتباه محاسبه است؛ این محاسبه‌ی غلطی است. عواقبی هم اگر پیدا کند، عواقبش مستقیماً متوجه فرماندهان پشت صحنه خواهد شد. اگر لازم باشد، مردم آنها را هم در نوبت خود و وقت خود خواهند شناخت.”
سخن پایانی
از بدو تولد نظام جمهوری اسلامی تا همین امروز، دشمنان انقلاب با کمک هم فکران داخلی خود سعی کرده اند تا به ایجاد فتنه های متعدد؛ صلابت و استحکام نظام را زیر سوال ببرند و در همین راستا فتنه های متعددی را ایجاد نمودند. در دو فتنه سالهای ۷۸ و ۸۸، سخنان رهبر معظم انقلاب به عنوان فصل الخطاب بازی های سیاسی و جوسازی های رسانه ای بسیار موثر بوده و جرقه های فتنه ای که در حال شعله ور بودند به مرور زمان خاموش شده و تقریبا در نطفه خفه شدند. خطبه های نماز جمعه ۲۹خرداد ۸۸ نیز یکی از اثرگذارترین بیانات رهبر انقلاب شاید در یک دهه گذشته بوده به نحوی که هشدار به رجال سیاسی معترض، برچیدن نقشه شوم دشمنان برای براندازی در داخل نظام و همچنین ایستادگی دربرابر خواسته های غیرقانونی عده ای معدود از جمله اظهاراتی بوده که دیگر اجازه ورود و مطالبه بیشتر فتنه گران را با اردوکشی خیابانی نداده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 − 13 =