«علی کشتگر»؛ معجونی از مارکسیسم و بهائیت
به گزارش قائم آنلاین، نامهی جمعی از فعّالان سیاسی موسوم به اصلاحطلب، برای مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با دولت ترامپ، این روزها تعجّت افکار عمومی را برانگیخته است. در حالی که آنها این اقدام خود را در راستای منافع ملّی(!) عنوان کردهاند، مروری کوتاه بر سوابق این افراد، نکات قابل تأملی را
به گزارش قائم آنلاین، نامهی جمعی از فعّالان سیاسی موسوم به اصلاحطلب، برای مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با دولت ترامپ، این روزها تعجّت افکار عمومی را برانگیخته است. در حالی که آنها این اقدام خود را در راستای منافع ملّی(!) عنوان کردهاند، مروری کوتاه بر سوابق این افراد، نکات قابل تأملی را روشن میکند.
۳- علی کشتگر
«ای کاش انقلاب نمیشد». این جمله علی کشتگر، عضو ارشد سازمان چریکهای فدایی خلق ایران، ۴۰ سال پس از انقلاب است. او که قبل از انقلاب، مبارزات مسلّحانه علیه رژیم پهلوی داشته است، اکنون در شبکههای ضدّ انقلاب حاضر میشود و در برنامهای با عنوان «۴۰ سال سیاه»، از انقلاب اسلامی ایران، تبری میجوید.
علی فرخنده جهرمی؛ معروف به کشتگر، که تفکرات مارکسیستی را از قبل از انقلاب به ارث برده است، به بهائیت گرایش پیدا کرده و تمام قد به دفاع از آن میپردازد.
کشتگر مینویسد: «موثرترین راه شکستن تبعیض علیه بهائیان آن است که دفاع از حق برابری کامل ادیان و مخالفت با تبعیض مذهبی در سرلوحه کار همه فعالان حقوق بشر و نهادهای مدنی مدافع حقوق شهروندی قرار گیرد. و صرفا به اقدامات مقطعی وکلای مدافع حقوق بشر محدود نشود. وقتی بهائیان مورد هجوم رژیم قرار می گیرند همه باید بگوئیم و بنویسیم که ما “همه بهائی ایرانی هستیم.”
وی، همچنین شیرین عبادی را به خاطر تکذیب بهایی بودن فرزندش، سرزنش میکند.
این حامی بهایی، به سعید حجاریان میتازد؛ چرا که بهائیان را در حد یک گروه سیاسی تقلیل داده و آنها را حامی تحریم ایران دانسته است: «جزم ضد بهایی نیز جزء طبیعت بسیاری از روشنفکران مذهبی ما شده است. مثل یک درد بی درمان که علاج ندارد. شعار ایران برای همه ایرانیان می دهند، از حق برابر شهروندان ایرانی از هر فکر و مرام و مذهبی سخن می گویند اما همه این ابراز نظرها هنوز نتوانسته اند بر «نیروی عادت» بسیاری از حزب الهی های سابق و روشنفکران مسلمان امروز چیره شوند…»
کشتگر در ادامه مینویسد: «شما اگر از آقای سعید حجاریان بپرسید آیا برای هموطن بهایی به اندازه دیگران حقوق شهروندی قائل هستید و او را با خود برابر می دانید احتمالا با اندکی اکراه و ناخشنودی از مواجهه با این پرسش، پاسخ مثبت میدهد. اما در کنه ضمیر آقای حجاریان عادت به بهایی ستیزی همچنان رسوخ دارد. ببینید در مصاحبه با روزنامه اعتماد چگونه با یک برخورد فله ای بهائیان را به یک گروه سیاسی تنزل میدهد و کیهان وار بدون هیچ سند و مدرکی آنان را لابی طرفدار تحریم و تخریب ایران قلمداد میکند…»
کشتگر همچنین از حامیان جنبش سبز است و در حمایت از سران فتنه مینویسد: «الان در دنیا جنبش سبز، مردم ایران را به عنوان یک ملتی که برای آزادی مبارزه میکند، معرفی کرده و افکار عمومی دنیا را به خودش جلب کرده.»
از جمله فعالیتهای معاندانه کشتگر، میتوان به تحریم انتخاباتها اشاره کرد. به طور مثال، درباره انتخابات مجلس نهم، در «ایران گلوبال» مینویسد:
«فراخوان اعتراضی در روز انتخابات با توجه به ظرفیت کنونی جنبش، اشتباهی است که پیامدهای جبرانناپذیر دارد. تحریم میتواند و باید به یک نمایش ملّی فراگیر تبدیل شود نه اعتراض پراکنده حداکثر چند هزار نفر در خیابانها. شرط موفقیت تحریم در توافق همگانی بر روی شکل آن است.»
پس از مروری اجمالی بر کارنامه این عنصر ضدّ انقلاب، حال سؤال این است که فردی همچون علی کشتگر، با چه نیتی، نسخه مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با دولت ترامپ را میپیچد؟
برچسب ها :مارکسیست، انقلاب ،بهائیت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0