منابع اطلاعاتی: آمریکا، داعش را در ننگرهار افغانستان بازسازی میکند
به گزارش قائم آنلاین، دیپلماسی ایرانی به نقل از «رسانه آزاد غرب» نوشت: باقیمانده داعش از طریق دریا به پاکستان و سپس به شمال مرزهای افغانستان رفتهاند. از آنجا به جمهوریهای ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نفوذ میکنند. منابع نظامی روسی و سرویسهای اطلاعاتی آنها این هشدار واقعی را دادهاند تا این کشور آمادگی کامل برای
به گزارش قائم آنلاین، دیپلماسی ایرانی به نقل از «رسانه آزاد غرب» نوشت: باقیمانده داعش از طریق دریا به پاکستان و سپس به شمال مرزهای افغانستان رفتهاند. از آنجا به جمهوریهای ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نفوذ میکنند. منابع نظامی روسی و سرویسهای اطلاعاتی آنها این هشدار واقعی را دادهاند تا این کشور آمادگی کامل برای مقابله با عملیات تهاجمی داعش را از طریق مرزهای ازبکستان و تاجیکستان داشته باشد.
این اطلاعات از طریق کانالهای رسمی میان وزارتخانههای دفاع چین، ازبکستان و افغانستان تایید شده و گفته میشود که افغانستان سنگ بنای این طرح است. گزارشهایی مشابه نیز وجود دارد که در کنفرانسی امنیتی در تاشکند پایتخت ازبکستان درباره آنها صحبت شد. در این اجلاس وزیر امور خارجه تاجیکستان درباره تحرکات تروریستی در منطقه گزارش داد: «ما فعالیتهای گروههای تروریستی را مشاهده کردهایم، آنها پیشرفتهایی در مناطق شمالی افغانستان انجام دادهاند. به ویژه خود را به مرزهای تاجیکستان نزدیک کردهاند.
به گفته سازمانهای اطلاعاتی روسیه، تعداد تروریستهای داعشی فعال در افغانستان بین ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر متغیر است. این اطلاعات از سوی وزارت دفاع چین نیز تایید شده است. منابع چینی میگویند حداقل ۳۸۰۰ نیروی نظامی در ۱۶۰ مرکز نظامی فعال هستند. اکثر آنها در استان ننگرهار در مرز پاکستان متمرکز هستند جایی که با حضور داعش، تولید و قاچاق مواد مخدر افزایش یافته و به این وسیله زیربنای لازم برای آموزش بمبگذاران انتحاری فراهم میشود.
بر اساس گزارش منابع نظامی روسیه، تروریستها از سوریه و عراق و از طریق دریا به بندر کراچی در جنوب پاکستان رفتهاند. از آنجا راه خود را به پیشاور در نزدیکی مرز افغانستان هموار کرده و در ولایت ننگرهار مستقر شدهاند. حضور داعش در این منطقه کاملا واضح است. منابع گزارش دادهاند که اکثر آنها شهروندان فرانسه، سودان، قزاقستان، جمهوری چک و ازبکستان هستند. هدف اصلی داعش بیثبات کردن افغانستان نیست بلکه هدف اصلی رساندن خودشان به جمهوریهای آسیای مرکزی از جمله ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان است تا از این طریق تنش را در مرزهای جنوبی روسیه افزایش دهند.
منابع اطلاعاتی روسیه دو مسیر برای حملات داعش شناسایی کردهاند. یکی از تاجیکستان و از طریق ولایت نورستان و بدخشان و دیگری در ترکمنستان و از طریق فریات و سرپل. منابع اطلاعاتی یک فرد را در منطقه به عنوان مسئول اصلی تحرکات داعش مشخص کردهاند: محمد گولاب منگال. او از ارتباطات و نفوذ لازم برای فراهم کردن زیرساختها در کشورهای همسایه برخوردار است.
علاوه بر این منگال برای دست داشتن در عملیات مالی داعش مشهور است. منابع میگویند که هر گونه تلاش برای اعتراض مردم محلی با خشونت مقامات مسئول مواجه میشود و تحرکات غیرنظامیان به شدت سرکوب میشود و این وسیلهای برای سود بردن داعش است. گفته میشود که منگال با نیروهای ویژه ایالات متحده در ارتباط است و طی چند سال گذشته ارتباط خود را حفظ کرده است. گفته میشود که او در جنگ علیه نیروهای شوروی در دهه ۱۹۸۰ شرکت داشته است و درست پس از حمله ایالات متحده در سال ۲۰۰۱ به عنوان مسئولی محلی گماشته شد.
بیبیسی حتی منگال را «امید جدید برای هلمند» معرفی کرده است. هلمند یکی از ایالاتی است که او پیش از این فرماندار آن بود. به گفته وزارت دفاع افغانستان داعش سعی دارد تا نیروهای خود را به ۵ هزار نفر گسترش دهد و اکثر آنها از سوی منگال حمایت میشوند. قابل توجه است که در دو ایالت بزرگی که پایگاههای نظامی ایالات متحده قرار دارند تحرکات داعشیها و دولتهای محلی فاسد امری عادی است.
برچسب ها :چین، روسیه،داعش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0