تقویت فرهنگ بومی محلی در مراکز کانون پرورش فکری
به گزارش قائم آنلاین، محمدعلی یزدانشناس پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محلی برای رشد توانمندی کودکان و نوجوانان و پرورش و باروری افکار آنان است، اظهار کرد: امسال در کانون پرورش فکری، تمرین زندگی نامگذاری شده و در همه استانهای کشور این موضوعات تبیین میشود.
به گزارش قائم آنلاین، محمدعلی یزدانشناس پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محلی برای رشد توانمندی کودکان و نوجوانان و پرورش و باروری افکار آنان است، اظهار کرد: امسال در کانون پرورش فکری، تمرین زندگی نامگذاری شده و در همه استانهای کشور این موضوعات تبیین میشود.
وی با اعلام اینکه تمام مراکز کانون تلاش میکند تا همه کودکان استان از امکانات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهرهمند شوند، تصریح کرد: تمام شهرها به غیر از عباسآباد و بابلسر کانون پرورش فکری دارد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران گفت: مراکز کانون در استان، ۲۷ کتابخانه ثابت دارد که بچهها با ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان برای یک سال عضو آنها شده و استعدادهایشان شناسایی میشود.
این مسئول با بیان اینکه همه فعالیتهای کانون رویکرد بومی دارد و سبب ترویج فرهنگ کتابخوانی نیز میشود، افزود: بیش از ۴۰ فعالیت فرهنگی و تربیتی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اجرا میشود.
یزدانشناس با اشاره به اینکه کانون مکان امنی برای خانوادهها است و استفاده خوبی از فعالیتهای کانون میکنند، ادامه داد: ۳۷ هزار و ۴۶۳ دفعه برنامه فرهنگی برای ۵۲۸ هزار و ۵۵۹ نفر شرکتکننده در سال گذشته در مراکز کانون اجرا شد.
وی میزان جذب اعتبارات تملک دارایی در سال ۹۶ را دارای افزایش ۱۶/۵ درصدی اعلام کرد و افزود: با شناسایی و تقسیمبندی توانمندی نیروهای انسانی کانون و ارائه آموزشهای تخصصی بر مبنای استعداد و علاقه آنها، سعی در گسترش خدمات کانون داشتهایم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران، با اشاره به اشتراک جامعه هدف این نهاد و دستگاه آموزش و پرورش، گفت: طرح ملی کانون و مدرسه دو سال متوالی برای دانشآموزان پایه دوم تا ششم اجرا شده است که زیر نظر حوزه پژوهش و با کمک کتاب کار طرح کانون و مدرسه است.
این مسئول به برگزاری ۱۶۸ اردوی فرهنگی برای ۶ هزار و ۷۲۰ نفر با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با رسم زندگی اشاره کرد و گفت: «طرح اردوی جهادی «یک مسئول، یک مربی» نیز برای کاهش فاصله میان مسئولان کانون و کودکان و نوجوانان با حضور مسئولان در میان بچههای روستاها برگزار میشود.»
یزدانشناس رویکرد کانون در سال ۹۷ را توجه دقیق به مسائل بومی و محلی اعلام کرد و از برگزاری نخستین جشنواره پویانمایی در مازندران در دهه فجر با موضوع محیط زیست و بحران آب خبر داد.
وی از راهاندازی دومین سینما ساری در کانون مازندران با ظرفیت ۲۰۰ نفر در ساری خبر داد و از خیران خواست برای توسعه فعالیت های سیار روستایی و ارائه خدمات کانون در روستاها به کمک کانون همت کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران با بیان اینکه اعتبار خرید کامیونت سیار از سوی استاندار مازندران تامین شده است، ادامه داد: با خریداری این کامیونت، گروههای نمایشی استان در روستاهای استان اجرا میکنند.
یزدانشناس در پایان گفت: کار محوری در کانون به صورت فرآیندی است و در پروسه زمانی، کودکان مهارتهای زندگی را فرا میگیرد زیرا کانون مکان امنی برای خانوادهها است.
برچسب ها :کانون،مازندران،فرهنگ بومی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0