کد خبر : 101710
تاریخ انتشار : جمعه 6 جولای 2018 - 10:00
-

شفافیت اقتصادی، راهکار جدی برای گذر از شرایط حساس امروز کشور

شفافیت اقتصادی، راهکار جدی برای گذر از شرایط حساس امروز کشور

به گزارش قائم آنلاین، محمد جواد آذری جهرمی پنجشنبه شب در جلسه شورای اداری مازندران با تاکید بر اینکه باید رفاه و شرائط مناسب تری را برای مردم ایجاد کنیم، ادامه داد: امروز شرائط اقتصادی کشور ملتهب شده و این وضعیت سبب شد تا نگرانی جدی بین مردم نسبت به کاهش ارزش نقدینگی بوجود یاید.

به گزارش قائم آنلاین، محمد جواد آذری جهرمی پنجشنبه شب در جلسه شورای اداری مازندران با تاکید بر اینکه باید رفاه و شرائط مناسب تری را برای مردم ایجاد کنیم، ادامه داد: امروز شرائط اقتصادی کشور ملتهب شده و این وضعیت سبب شد تا نگرانی جدی بین مردم نسبت به کاهش ارزش نقدینگی بوجود یاید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تبدیل دارایی ها به اموال و املاک با هدف حفظ ارزش نقدینگی امری طبیعی است، اظهار داشت: به همین سبب التهاب دراقتصاد خودرو، ارز، سکه ، زمین و مسکن را شاهد هستیم.

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه باید مساله اقتصاد را حل و اوضاع را مدیریت کنیم، اظهار داشت: شرائط امروز ایران اسلامی از شرایط جنگ بدتر نیست و آمارها این را نشان می دهد که با ایجاد همدلی و کنار گذاشتن اختلافات می توانیم مدیریت کنیم.

وی توضیح داد: یقین کنید که ضربه خوردن به دولت ،مجلس و مردم ضربه خوردن به کل نظام و مردم است.

وزیر ارتباطات گفت: دیپلمات ها با دور اندیشی ، نیروهای نظامی و انتظامی در حوزه دفاعی و در عرصه اقتصادی نیز دولت و بخش خصوصی تدبیر می کنند و البته عده ای نیز دراین شرائط درحال فساد اقتصادی هستند که این خنجر از پشت زدن است.

وی با اشاره به اینکه مطالبات و نیازهای مردم گسترده تر شده و باید در کنار ظرفیت ها نیازها را با برنامه ریزی حل و فصل کنیم، افزود: خدمات خوب باید در حوزه حمل و نقل ، انرژی ، کشاورزی ، تولید و صنعت ارائه شود و نیازها نیز با برنامه در این حوزه ها تامین شود.

آذری جهرمی گفت: همه با مشکلات درآمدی و تخصیص ها در حوزه عمرانی کشور آشنا هستیم، پس باید مشارکت جدی بخش خصوصی را داشته باشیم.

وی یکی از چالش های جدی مازندران را اشتغال دانست و گفت: اشتغال کلید واژه اقتصاد خوب است که رونق را به همراه دارد و باید نگاه سود آوری در سرمایه گذاریها را جدی کنیم.

اذری جهرمی با بیان اینکه امروز اقتصاد کشاورزی و صنایع در حال افزایش اما اشتغال در این ۲ حوزه کاهش یافته گفت: اینکه ۵۶درصد منایع بانکی در حوزه صنعتی و کشاورزی مازندران مصرف می شود ،مسیر حرکتی خوب استان به اقتصاد کشاورزی و صنایع است اما ایجاد اشتغال کم است.

وی با بیان اینکه گردشگری مازندران ظرفیت بالایی دارد و در حال استفاده است، اما باید بیشتر شود ، افزود: امروز اقتصاد گردشگری مازندران با وجود قلیان و زیلوی پشت خودروهای مسافران رونق نخواهد گرفت و باید خدمات جدی و مطلوبی را ارائه داد تا رونق اقتصادی و اشتغال را شاهد باشیم.

محمد اسلامی استاندار مازندران نیز افزود : این باور سبب شده تا اشتغال ، تولید و رونق اقتصادی استان به کشاورزی و گردشگری گره زده شده و باید و نباید های زیادی مطرح شود.

وی با بیان این که مازندران به دلیل داشتن مقام اول در تعداد دانشگاه ، مدارس غیر انتفاعی ، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بیشترین بیکاران دانش آموخته دانشگاهی را دارد ، گفت : امروز اتاق فکر مازندران با مشارکت همه گرایش های سیاسی شکل گرفته است تا بتوانیم در باره مشکلات و معضلات استان هم اندیشی کنیم .
اسلامی با اشاره به راه اندازی بنیاد توسعه مازندران با هدف سرمایه گذاری مردم و پشتیبانی دولت ، افزود : باید عقب ماندگی را با مشارکت و برنامه محوری جبران کنیم.

استاندار مازندران توسعه مردم محور و اقتصاد دانش بنیان را لازمه شکوفایی ظرفیت های استان دانست و گفت : طرح های زیر ساختی ملی به دلیل محدودیت منابع همچنان با کندی پیش می رود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اعلام این که فرودگاه و بنادر مازندران کم کار است ، اظهار داشت : در سال های پس از انقلاب از اقتصاد دریا محور استان نیز استفاده نشده است.

وی بر لزوم توجه برای توسعه زیر ساخت های ریلی ، هوایی ، دریایی و جاده ای مازندران تاکید کرد.

استاندار مازندران با بیان اینکه پارسال با تزریق پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ۱۰ هزار نفر ایجاد اشتغال شد ، در عین حال گفت: البته همین تعداد هم در لیست بیمه بیکاری بگیران تامین اجتماعی قرار گرفتند.

وی افزود : تصمیم گیری برای تک تک واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی مازندران نیز در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار مازندران از انباشتن روزانه سه هزار تن زباله به عنوان یک معضل جدی استان یاد کرد و گفت : از چند دهه قبل زباله مازندران تنها دپو می شود که به معنای حل نشده ماندن این معضل است.

وی از اتخاذ راهبرد حل معضل زباله و پسماند با تفکیک از مبداء در استان خبر داد و افزود : تلاش ما این است که حل معضل زباله را از داخل خانه ها شروع کنیم تا زباله تر از خشک جدا شود و در مرحله بعد با ساخت کارخانه کمپوست و نیروگاه زباله سوز دیگر در محیط زیست دپو نشود.

اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر یکهزار و ۴۰۰ تن زباله مازندران با فعالیت کارخانه های کمپوست دفع بهداشتی می شود ، گفت : همچنان بقیه زباله دپو می شود که با مشکلات جدی زیست محیطی مواجه است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − 11 =