برنامهریزی برای حضور مهندسان مازندران در مجامع بینالمللی
به گزارش قائم آنلاین، کامران حسنزاده در جمع خبرنگاران در ارتباط با برگزاری این همایش و اقداماتی که قرار است انجام شود، اظهار کرد: نظام مهندسی مازندران از جمله نظام مهندسی که با ۳۵ هزار عضو حرفی برای گفتن دارد. وی با اعلام اینکه ۲۱ سال از شکل گیری نظام مهندسی گذشته است، تصریح کرد:
به گزارش قائم آنلاین، کامران حسنزاده در جمع خبرنگاران در ارتباط با برگزاری این همایش و اقداماتی که قرار است انجام شود، اظهار کرد: نظام مهندسی مازندران از جمله نظام مهندسی که با ۳۵ هزار عضو حرفی برای گفتن دارد.
وی با اعلام اینکه ۲۱ سال از شکل گیری نظام مهندسی گذشته است، تصریح کرد: کارکرد این مجموعه با وجود گذشت این چند سال هنوز برای آحاد مردم ناشناخته مانده است.
دبیر رویداد بین المللی توسعه و مهندس ساخت با اعلام اینکه نظام مهندسی علاوه بر نظارت فنی در ساخت و ساز بحث صادرات دانش فنی را در دستور کار قرار دهد، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۴۰۰ هزار عضو نظام مهندسی در کشور داریم.
وی ادامه داد: هیئت مدیره مازندران در مهرماه سال ۹۶ بحث برگزاری یک رویداد بین المللی بحث صدور خدمات مهندسی، انتقال تجربیات دیگر کشور و بازدید از عملکرد مهندسان کشور را در دستور کار خویش قرار دادیم.
حسنزاده یادآور شد: این همایش با همکاری مسؤولان استانی که به شدت پیگیر انجام این کار هستند که به بهترین نحو انجام شود.
وی خاطر نشان کرد: در استان مازندران با پیگیری انجام شده این همایش در روزهای ۲۷ تا ۲۹ تیرماه در بابلسر برگزار میشود.
دبیر رویداد بینالمللی توسعه و مهندس ساخت با اعلام اینکه از ظرفیت مهندسان ایران در برخی کشورهای همسایه و حتی مجامع بین المللی استفاده نمیشود، افزود: ساخت و ساز در کشور به صورت صنعتی نیست، همه ساختمانهای بتونی با علم روز دنیا ساخته نمیشود.
وی اضافه کرد: برای حضور در مجامع بین المللی نیاز به انتقال تجربه از کشورهای پیشرفته داریم، در نظام مهندسی کشور استارتی برای به روز کردن تجربیات مهندسان زده شد.
حسنزاده خاطرنشان کرد: مازندران ۳۵ هزار عضو مهندس دارد متناسب با تعداد مهندسان کار وجود ندارد و برای برون رفت از این موضوع باید با دریافت انتقال تجربه از سایر کشورها دید مهندسان نسبت به کارها افزایش یابد.
وی ادامه داد: طرح توانمند سازی مهندسان نظام مهندسی ساختمان استان را در این پروسه علمی در برنامه کاری داریم.
حسنزاده با اعلام اینکه در این همایش سه روز بیش از هزار و ۲۰۰ نفر از مهندسان استان شرکت میکنند، گفت: ثبت نام به صورت آزاد در حال انجام است.
وی در ارتباط با نحوه برگزاری همایش بیان کرد: هشت رشته اصلی برای این همایش پیش بینی شده است اساتید دانشگاه مازندران به عنوان دبیران این کارگاه انتخاب شدهاند، دستیاران از کشورهای ایتالیا،آلمان، اتریش، هند و اسپانیا به عنوان افراد منتقل کننده تجربه حضور دارند.
دبیر رویداد بین المللی توسعه و مهندس ساخت با اعلام اینکه در کنار برگزاری این رویداد علمی برگزاری برگزاری نمایشگاه در دستور کار است، خاطر نشان کرد: دورهها با ساعت مشخص برگزار میشود و بیش از ۵۰ غرفه در این همایش پیش بینی شده است.
این مسؤول ارتباط با صنعت و مهندسی از همدیگر فاصله دارد، گفت: مهندسان دربازار کار کمتر در جریان هستند،یکی از کارهای که صنعت به بحث مهندسی نزدیک کنیم و بحث علم روز دنیا همایش بگذاریم همایشی که نمایش نباشد و بحث انتقال تجربه با جایگاه نظام مهندسی چه مقدار فاصله داریم، افزود: در مقاوم سازی به پیشرفت خوبی داریم، در نما سازی و داخلی کارهای زیادی داریم و مباحث جهانی مصالح به روز دنیا کمتر استفاده میکنیم.
برچسب ها :بینالملل، توانمندسازی،مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0