برگزاری چهارمین دوره راهیان نور شمال کشور در منطقه بندپی بابل
به گزارش قائم آنلاین، سیدعلی حسینی در گفتوگو ، با اشاره به اینکه تا کنون برنامه اردویی راهیان نور شمال کشور در شهرهای آمل، رامسر و سوادکوه برگزار شده است، اظهار کرد: چهارمین دوره راهیان نور شمال کشور با سخنرانی سردار قاسم اکبرنژاد فرمانده اسبق لشکر ۲۵ کربلا مازندران ۱۴ شهریور به میزبانی دانشگاه پیام
به گزارش قائم آنلاین، سیدعلی حسینی در گفتوگو ، با اشاره به اینکه تا کنون برنامه اردویی راهیان نور شمال کشور در شهرهای آمل، رامسر و سوادکوه برگزار شده است، اظهار کرد: چهارمین دوره راهیان نور شمال کشور با سخنرانی سردار قاسم اکبرنژاد فرمانده اسبق لشکر ۲۵ کربلا مازندران ۱۴ شهریور به میزبانی دانشگاه پیام نور مازندران در منطقه فیروزجاه بندپی شرقی بابل برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری این اردو را سپاس و قدردانی از مقاومت رزمندگان منطقه شمال عنوان کرد و افزود: اجرای برنامههای فرهنگی، تجلیل از خانوادههای شهدا، روایت گری و سخنرانی از برنامههای جانبی راهیان نور است که هر ساله با استقبال پرشور اساتید، دانشجویان، خانوادههای شهدا و رزمندگان منطقه رو به رو میشود.
مسئول اجرایی راهیان نور شمال کشور با توجه به نبردهای هشت ساله دفاع مقدس، یکی از مهمترین نبردهای اوایل انقلاب اسلامی را نبردهای اطلاعات عملیاتی در جنگلهای شمال کشور با منافقین کور دل عنوان کرد و ادامه داد: بسیج اساتید مازندران پرچمدار اولین راهیان نور در جنگلهای شمال کشور بود که با حمایت شهید مدافع حرم شهید محمد بلباسی که مسئول راهیان نور مازندران بود در جنگلهای آمل هدایت شد.
این مسئول با بیان اینکه یادآوری جهاد و شهادت میتواند بهانه خوبی برای جامعه باشد، تصریح کرد: راهیان نور تجلی روحیه جهاد برای اقشار مختلف جامعه است و شهید و شهادت یکی از قدرتمندترین اهرمهای جنگ نرم در فضای جنگ نرم هستند.
حسینی یکی از اهداف بسیج اساتید را تبلیغ دائمی فرهنگ جهاد در دانشگاهها عنوان کرد و گفت: جهاد کنونی در عرصههای علمی، فرهنگی، اقتصادی است و برای پرورش نسل فعلی و آینده باید در جهاد علمی قدم برداریم.
وی تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی ما در دو جبهه جنوب و غرب و دیگری در شمال کشور با دشمن استکبار جنگیدیم که شهدای جنگلهای شمال کشور همانند شهدای کربلا به بیان امام خمینی(ره) نام و نشان را در گمنامی و بینام ونشانی دریافت کردند.
نایب رئیس مجمع بسیج اساتید مازندران امنیت و آرامش در شمال کشور را مدیون خون پاک این شهدا عنوان کرد و افزود: باید قدر اینها را بدانیم و با ارزش گذاشتن به آن از این خط دفاع کنیم تا به اتفاق بزرگ ظهور برسیم.
این مسئول ادامه داد: در ابتدای انقلاب اسلامی و حتی اوائل دوران دفاع مقدس تا سال ۱۳۶۳ جنگلهای شمال بویژه جنگلهای مازندران مانند آمل، سوادکوه و … به دلیل وجود منافقین ناامن بود که پاسداران و بسیجیان زیادی در مقابله با مزدوران جنگلی به شهادت رسیدند.
حسینی وجود ۱۴۳ شهید و ۵ هزار رزمنده حماسه جنگل را سند درخشان مبارزه و مقاومت غیور مردان و زنان مازندرانی عنوان کرد و ادامه داد: اردوهای راهیان نور جنگل گامی در جهت گرامیداشت حماسه شهدا و پاسداران انقلاب اسلامی در ماموریتهای رزمی مناطق جنگلی است.
وی بسیج اساتید را تکمیل کننده دیگر ظرفیتهای علمی دانشگاه خواند و گفت: ۳ هزار نفر عضو بسیج اساتید استان هستند و نقش اساسی در عمق بخشی معارف دینی و اسلامی ایفاء میکنند.
برچسب ها :راهیان نور،جنگل، فیروزجاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0