کد خبر : 110728
تاریخ انتشار : شنبه 1 سپتامبر 2018 - 8:25
-

لیبرمن: سران عرب در گفت‌وگو با ما هیچ حرفی از فلسطین نمی‌زنند

لیبرمن: سران عرب در گفت‌وگو با ما هیچ حرفی از فلسطین نمی‌زنند

به گزارش قائم آنلاین، «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید مسئله و آرمان فلسطین، به کل در گفت‌وگوهای سران عرب جایی ندارد. او در گفت‌وگو با روزنامه «یدیعوت آحارونوت» که امروز (جمعه) منتشر شده است، اظهار داشت که با رهبران کشورهای عربی که تل‌آویو به آن‌ها روابط رسمی ندارد، دیدارهایی داشته‌ است. لیبرمن در

به گزارش قائم آنلاین، «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید مسئله و آرمان فلسطین، به کل در گفت‌وگوهای سران عرب جایی ندارد.

او در گفت‌وگو با روزنامه «یدیعوت آحارونوت» که امروز (جمعه) منتشر شده است، اظهار داشت که با رهبران کشورهای عربی که تل‌آویو به آن‌ها روابط رسمی ندارد، دیدارهایی داشته‌ است.

لیبرمن در پاسخ به این سؤال که آیا مسئله فلسطین در دیدارهایی که با این رهبران عراب داشته مطرح بوده یا نه گفت که «من هنگامی که در سال ۱۹۹۶ وارد دفتر نخست وزیری شدم، جایگاه خودمان در برابر جهان عرب را دیدم و اینکه امروز در کجا ایستاده‌ایم را نیز می‌بینم؛ ما با آن‌ها [سران عرب] سه چهارم مسیر را طی کرده‌ایم».

ایران، موضوع گفت‌وگوهای عبری-عربی

او ادامه داد: «ما با آن‌ها در مورد تهدیدهای واقعی مانند ایران، القاعده و جریان‌های تروریسم سنی صحبت می‌کنیم. آن‌ها می‌دانند که از اسرائیل چه چیزی می‌توان به دست آورد، مثلا اطلاعات جاسوسی، مهارت، تکنولوژی و همکاری راهبری. به یاد نمی‌آورم که رهبران عرب برای مسئله فلسطین ابتکارات خودشان را مطرح کنند، نه به عنوان بند اول، نه به عنوان بند و نه به عنوان بند چهارم».

منظور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی رهبران مصر یا اردن نیست؛ چرا که آن‌ها از زمان امضای معاهده صلح با این رژیم، روابط رسمی با تل‌آویو دارند.

لیبرمن در چرایی اینکه چرا تل آویو با با کشورهای عربی‌ای که با رهبران آن‌ها دیدار داشته، روابط علنی ندارد، گفت که دلیل آن به این نکته بر می‌گردد که «همچنان در رابطه با نگاه به اسرائیل بین موضع رهبران این کشورها و مواضع مردم آن‌ها، شکاف عمیقی وجود دارد».

باید بین جنبش حماس و ساکنان غزه اختلاف افکند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و نوار غزه نیز گفت که هدف اصلی این رژیم در گذشته و حال سرنگونی حکومت حماس در غزه است؛ چرا که از نظر تل‌آویو آنچه مهم است، آرامش امنیتی مرزهای غزه با سرزمین‌های اشغالی است.

او ادامه داد: «هنگامی که وارد وزارت امنیت اسرائیل شدم از مسئولان حاضر در آنجا پرسیدم، آخر بازی در غزه به کجا ختم می‌شود؟ ما در مورد دو گزینه صحبت کردیم: ساقط کردن حماس با استفاده از ارتش اسرائیل و متحمل شدن هزینه این کار که ساده هم نیست یا اینکه تلاش شود وضعیتی در غزه ایجاد شود که اهالی آنجا خود حماس را سرنگون کنند».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد گزینه دوم رژیم صهیونیستی برای از بین بردن مقاومت فلسطین نیز گفت که راه حل دوم ثبات بسیار بیشتری در مقایسه با اولی دارد و در هر دو روش تل‌آویو باید ضربه‌های شدیدی به اعضای حماس و رهبران آن وارد کند و بین آن‌ها و ساکنان غزه اختلاف ایجاد کند.

لیبرمن مدعی شد که جنبش حماس زمستان سال گذشته در آستانه از دست دادن حکومت غزه بود ولی موفق شد که با راهپیمایی‌های حق بازگشت، خشم اهالی غزه را متوجه تل‌آویو کند.

او در مورد انتخابات پارلمانی در نواز غزه نیز مدعی شد که هیچ احتمالی وجود ندارد که حماس در «انتخابات آزاد» پیروز شود. لیبرمن ادعا کرد که در این مورد او پیش‌بینی نمی‌کند بلکه به خوبی می‌داند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد موضوع تبادل اسرا با حماس نیز گفت که به رغم اینکه در گذشته با تبادل اسرا موافق بوده ولی دیگر خبری از تبادل اسرای فلسطینی نیست.

لیبرمن همچنین وورد کارگر از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی را «خطر امنیتی» خواند و گفت که شخصا با این کار و ارسال بیمار از غزه به بیمارستان‌ها در سرزمین‌های اشغالی مخالف است؛ چرا که آن‌ها تخت‌های بیمارستان‌ها را اشغال می‌کنند و باید در مصر،‌ اردن و بیمارستان‌های تشکیلات خودگردان مداوا شوند.

دولت فلسطین نباید ارتش داشته باشد

وزیر جنگی رژیم تل‌آویو «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان را بخشی از دلایل وخامت اوضاع در سرزمین‌های اشغالی و غزه خواند و او را به انجام «اقدامات تروریستی» علیه این رژیم متهم کرد.

او گفت که رژیم اشغالگر قدس هرگز اجازه نخواهد داد که دولت فلسطین در صورت تشکیل، ارتش داشته باشد و این ارتش اسرائیل خواهد بود که مسئولیت امنیت این کشور را برعهده می‌گیرد.

کمک اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به آمریکا برای تحریم ایران

لیبرمن همچنین از ایجاد هیأتی در وزارت امنیت رژیم صهیونیستی خبر داد که ریاست آن بر عهده یکی از مسئولان اطلاعاتی است. این هیأت مسئول نظارت بر «اموال تروریستی‌است که به خاورمیانه می‌رسد».

او گفت که بخشی از تحریم‌هایی که علیه ایران وضع شده به اطلاعاتی که این هیأت جمع‌آوری کرده استناد کرده است و ایران همچنان تهدید شماره یک علیه اسرائیل است. ایران همچنین موضوع شماره یک گفت‌وگوهای ما با رهبران امنیتی روس و آمریکایی است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پایان گفت‌وگوی خود با روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت که هنوز واضح نیست که بعد از خروج ایالات متحده آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران، تغییراتی در فعالیت‌های هسته‌ای ایران کشور ایجاد شده باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 8 =