کد خبر : 111774
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 6 سپتامبر 2018 - 10:05
-

برای اخلالگران اقتصادی کیفرخواست‌هایی در حد اعدام درخواست شده است

برای اخلالگران اقتصادی کیفرخواست‌هایی در حد اعدام درخواست شده است

به گزارش قائم آنلاین،  آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه که روز گذشته به عنوان میهمان ویژه در پنجمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری حضور یافته بود با ارائه گزارش و تشریح اقدامات دستگاه قضایی درباره میزان تحقق «مطالبات رهبری در بهبود اوضاع اقتصادی، رفع مشکلات معیشتی مردم و رسیدگی به مفاسد اقتصادی» گفت:

به گزارش قائم آنلاین،  آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه که روز گذشته به عنوان میهمان ویژه در پنجمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری حضور یافته بود با ارائه گزارش و تشریح اقدامات دستگاه قضایی درباره میزان تحقق «مطالبات رهبری در بهبود اوضاع اقتصادی، رفع مشکلات معیشتی مردم و رسیدگی به مفاسد اقتصادی» گفت: قوه قضائیه علی رغم محدودیت‌هایی که دارد بدون اغماض در پرونده‌های مفاسد ورود کرده و هیچ‌گونه خط قرمز توهمی را قبول ندارد، اما رسیدگی و برخورد قضایی با مفسدان و مخلان امنیت اقتصادی، نیازمند دقت و همکاری دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی است.
آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به برخی پرونده‌های مفاسد کلان اقتصادی که در سال‌های اخیر رسیدگی شده به روند رسیدگی به پرونده مه‌آفرید امیرخسروی اشاره و بخش‌هایی از روند قضایی آن را تشریح کرد و گفت: در این پرونده مجموع ردّمال و جزای نقدی حدود ۱۰هزار میلیارد تومان بوده و نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان آن به خزانه دولت واریز شده و یا به نفع دولت توقیف شده است.
آیت‌الله آملی لاریجانی افزود: در راستای تسریع در برخورد قاطع با مفاسد، استجازه‌ای از مقام معظم رهبری، صورت گرفت که متأسفانه برخی درباره آن برداشت‌های اشتباه کرده‌اند؛ ما به عنوان دستگاه قضا در واقع درباره مواردی که قانون موجب اطاله دادرسی می‌شد و نیز پاره‌ای صلاحیت‌ها استجازه کردیم، نه اصل برخورد قضایی. اصل برخورد با مفاسد اقتصادی نه نیازی به استجازه داشت و نه در واقع چنین استجازه‌ای صورت گرفته است. همچنین در مقام اصلاح دستگاه قضایی ما در برخورد با برخی قضات و کارکنان متخلف قوه قضائیه نیز هیچگاه مماشات نکرده‌ایم گرچه در این باره اطلاع‌رسانی نشده است.
آیت‌الله آملی لاریجانی با اشاره به سهم دستگاه قضایی در اصلاح وضع اقتصادی کشور گفت: گرچه قوه قضائیه، باید با مفاسد اقتصادی، قاطعانه و با سرعت برخورد کند و طبیعتاً این امر نقش بازدارنده هم خواهد داشت، اما مشکلات اقتصادی فعلی کشور عمیق‌تر از آن است که با صرف این برخوردها حل شود. مقصود این است که نباید مشکلاتی را که معلول سوء تدبیرها یا فشار اقتصادی دشمن و یا جنگ روانی اوست را به صرف برخورد قضایی قابل حل بدانیم.
رئیس قوه قضائیه با تأکید بر نقش این قوه در تأمین امنیت قضایی و اقتصادی جهت سرمایه‌گذاری تصریح کرد: قوه قضائیه در بسیاری از موارد، تلاش کرده است چرخ کارخانه‌ها از چرخش نیفتد و جلوی تعطیلی کارخانه‌ها و صنایع را گرفته است و تاجایی که ممکن بوده با سرمایه‌گذاران و کارخانه‌داران همکاری نموده تا کارخانه‌ای تعطیل نشود و کارگران آن بیکار نشوند.
برای اخلالگران اقتصادی کیفرخواست‌هایی در حد اعدام درخواست شده
آیت‌الله آملی لاریجانی همچنین در حاشیه اجلاس مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران گفت: کسانی که در بازار ارز، سکه، طلا، خودرو و مانند آن اخلال ایجاد و از رانت استفاده می‌کنند، مطمئن باشند که با آنها برخورد قاطع خواهیم کرد. بر همین اساس برای اخلالگران نظام اقتصادی حتی کیفرخواست‌هایی در حد افساد فی‌الارض یعنی اعدام درخواست شده و حتی اگر اعدام هم نباشد، مجازت سنگینی در انتظار آنان است. بنابراین مردم مطمئن باشند که در رسیدگی به پرونده مفسدان کوتاهی در کار نخواهد بود.
آیت‌الله آملی لاریجانی با بیان اینکه اصل موضوع در رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریشه‌های مفاسد برمی‌گردد تصریح کرد: بارها گفته شده است و باز هم می‌گوییم باید در بخش‌های اجرایی کشور جلوی ایجاد فساد و رانت گرفته شود و در مرحله آخر اگر به هر علتی موضوعی به فساد منجر شد دستگاه قضا وارد عمل شود و برخورد کند. البته ما در مسائل اخیر نباید از عملیات روانی دشمن غافل شویم. زیرا آمریکایی‌ها و اذناب منطقه‌ای‌اش به صراحت اعلام کردند که می‌خواهند منابع کشور را محدود کنند.
آقای روحانی! تا فرصت دارید «خانه‌تکانی» کنید
به گزارش پایگاه اطّلاع‌رسانی مجلس خبرگان رهبری حجّت‌الاسلام علی معلمی، نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائم‌شهر، هم در دومین روز اجلاس مجلس خبرگان رهبری در سخنانی با اشاره به مشکلات اقتصادی گفت: همه عزیزانی که متعهدانه، دردمندانه و خیرخواهانه در این اجلاس مطالبی را ارائه می‌کنند و در شرایط فعلی کشور از وضعیت اقتصادی و گرانی افسار گسیخته و پیامدهای نامطلوب آن گله دارند قطعاً تمایل داشتند رئیس‌جمهور محترم و مسئول اول اجرایی کشور و عضو این مجلس شریف، حضور می‌داشتند و مطالب نمایندگان محترم خبرگان را می‌شنیدند.
وی ادامه داد: آقای رئیس‌جمهور! توزیع غیرمنضبط سکه و ارز و پیامدهای زیانبار آن برای دولت و ملت موجب افزایش قیمت‌ها در همه اجناس و در نتیجه ناخشنودی مردم گشت و طبعاً سوژه و فرصتی در اختیار عوامل استکبار قرار داد و بر جرأت و جسارت آنان افزود تا کینه نهفته خود را از انقلاب، امام و روحانیت ابراز کنند؛ خرابی را دیگران انجام دادند ولی تاوانش را باید نیروهای متدین تحمل کنند.
معلمی با بیان اینکه مجموعه نیروهای متدین کشور به ویژه اعضای این مجلس خیرخواه رئیس‌جمهور بوده و مایل هستند او در امور محوله موفق باشد، خطاب به رئیس‌جمهور گفت: چرا رهنمودهای حکیمانه رهبری را که پیگیری و اجرایی نمودن آنها به سود شما و دولت شما و ملت می‌شد به موقع پیگیری و اجرایی ننمودید؟! چرا اقتصاد مقاومتی را که از آغاز دولت شما بر آن تأکید داشتند جدی نگرفتید؟
وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اخیراً در جمع کثیری از مردم فرمودند که آحاد مردم مشکلات معیشتی را احساس می‌کنند و بخشی از مردم واقعاً زیر فشار هستند. گرانی مواد غذایی و مسکن به آنها فشار می‌آورد. کاهش ارزش پول ملی از مشکلات کنونی کشور است وقتی قیمت ریال این گونه پایین می‌آید یک کارگر روزمزد چیزی برایش نمی‌ماند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان افزود: رئیس‌جمهوری محترم! هنوز هم تا پایان دوره ریاست جمهوری فرصت خوبی دارید بیایید برای رضای خدا و موفقیت خودتان خانه‌تکانی در دولت را با جایگزین ساختن عناصر مؤمن انقلابی و کارآمد انجام دهید. اقبال مردم با رعایت عدالت و پرهیز از تشریفات و هزینه‌های زائد و رویگردانی از قدرت‌های بزرگ استکباری و خدمت خالصانه به مردم ماندگار خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده + یازده =